Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
1 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
pracownik fizyczny aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
13 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
9 godz.
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Nowoczesny Hotel Zielonki jest położony w podwarszawskiej gminie Stare Babice. Obiekt oddalony jest od centrum stolicy o niecałe 13 kilometrów. Hotel Zielonki to dwupiętrowy budynek, który oferuje wygodnie wyposażone pokoje jedno i dwuosobowe oraz dwa apartamenty. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę jak też posiadają telewizję cyfrową i szerokopasmowy, bezpłatny internet. Obiekt oferuje 70 miejsc noclegowych. W hotelu znajduje się klimatyzowana restauracja oraz nowocześnie wyposażona i klimatyzowana sala konferencyjna mieszcząca 30 osób.
Kucharz
Miejsce pracy: Zielonki k.Warszawy
Zakres obowiązków:
przygotowywanie najwyższej jakości potraw zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami
estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań
dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Oczekiwania:
wykształcenie gastronomiczne i wysokie umiejętności kulinarne
udokumentowane doświadczenie na stanowisku kucharza
umiejętność pracy w zespole
gotowość do pracy zmianowej
dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
1 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
pracownik fizyczny aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
13 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
9 godz.
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;