Miejsce pracy: Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Opis stanowiska
pomoc w przygotowaniu posiłków,
przestrzeganie HACCP,
utrzymanie czystości i higieny w miejscu pracy,
zmywanie naczyń.
Wymagania
posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej,
podstawowa znajomość HACCP,
umiejętność dobrej organizacji pracy,
zdolność do pracy w zespole,
wysoka dyscyplina i dokładność,
dbałość o higienę osobistą.
Oferujemy
pracę zmianową,
konkurencyjne wynagrodzenie z perspektywą awansu,
zatrudnienie w prestiżowym miejscu z możliwościami rozwoju,
możliwość zakwaterowania.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku aplikowania.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Administratorami Twoich danych osobowych jest pracodawca publikujący daną ofertę oraz Praca.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-493), ul. Bolesława Prusa 2. Wysyłając aplikację wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych przez obu administratorów w celach związanych z procesem rekrutacji. Masz prawo wglądu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Szczegółowe zasady przetwarzania danych określa Polityka prywatności.
Co będziesz robić: Wspierać kucharzy w przygotowywaniu dań Brać udział w wydawce i obsłudze klienta Zmywać naczynia i dbać o porządek na kuchni Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) Osób energicznych i odpornych na...
Główne zadania: współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennych; obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych;
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Kreatywne przygotowywanie posiłków (kanapki, desery, koktajle, sałatki) zgodnie z recepturami. Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw. Dbanie o porządek i higienę na stanowisku pracy.
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
4 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;