Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik Bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Zobacz więcej ofert pracy

Pracownik Gastronomii

Agencja Zatrudnienia KS Service S.A.
Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce), okolice Gryfic
30,50 zł brutto/godz.
pracownik fizyczny
pełny etat
umowa zlecenie
praca stacjonarna
Szukamy 20 pracowników
148 dni temu

Agencja Zatrudnienia KS SERVICE S.A., KRAZ 23286

 

Dla naszego klienta – nowootwierającego się parku rozrywki zlokalizowanego w Brojcach, koło Gryfic, zapewniającego odwiedzającym z całej Polski i zagranicy niezapomniane wrażenia – poszukujemy Kandydatów na stanowisko pracownik strefy gastronomicznej.

Pracownik Gastronomii
Miejsce pracy: Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce), okolice Gryfic
Obowiązki
  • Bezpośrednia obsługa klientów
  • Przygotowywanie prostych potraw oraz przekąsek
  • Utrzymywanie porządku w miejscu pracy
  • Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych i zasad BHP
Wymagania
  • Gotowość do pracy zmianowej między 08:00 a 23:00
  • Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
  • Samodzielność w dojeździe na miejsce pracy
Oferujemy
  • Umowę zlecenie oraz stawkę 30,50 zł brutto/h
  • Pracę w elastycznym grafiku dopasowanym do Twoich możliwości
  • Szkolenie wstępne i przyjazną atmosferę w zespole
 

Podobne oferty

  • Pracownik Bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.