Restauracja McDonald's Gdańsk Lotnisko poszukuje pracowników zmiany nocnej w pełnym i niepełnym wymiarze etatu !!!
- czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji
- sprzątanie wszystkich pomieszczeń w restauracji
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji
- przyjmowanie i rozkładanie dostaw
- pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości - przed zamknięciem restauracji i po jej otwarciu
- praca w godzinach 21:00-7:00 (w razie potrzeb możliwość dostosowania godzin pracy)
- otwartości i chęci uczenia się
- zaangażowania w wykonywaną pracę
- naturalnego, bezpośredniego kontaktu z Naszymi Gośćmi
- książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych, bądź chęci jej wyrobienia
- umiejętności komunikacji w zespole
- mile widziane uprawnienia do wózków widłowych
- Stawka 3900-4100zł brutto [po przepracowaniu 168h], po 3 miesiącach pracy stawka 4000-4300zł
- wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas
- 20% dodatku za pracę w godzinach nocnych
- 5zł/h dodatku za pracę w niedzielę i święta
- umowę o pracę
- pakiet sportowy OK System/Multisport
- ubezpieczenie grupowe
- ofertę rabatową dla pracowników
- elastyczny grafik dla osób uczących się
- możliwość szybkiego rozwoju
- pełen zakres szkoleń
Oferta skierowana wyłącznie do osób pełnoletnich.
Więcej informacji uzyskasz u:
Kierownika Restauracji McDonald's Gdańsk Lotnisko oraz Menadżera ds. Personalnych pod numerem telefonu: +48 694 495 947
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.