Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    20 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Młodszy Technolog Żywności

    YANGO Sp. z o.o.   Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 godz.
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Cukierni

Hotel Narvil Sp. z o.o.
mazowieckie, Serock k. Warszawy
praca stacjonarna
1668 dni temu

DOŁĄCZ DO NAJLEPSZYCH

 

Hotel Narvil to połączenie nowoczesnego centrum konferencyjnego z luksusowym hotelem spa, wielokrotnie nagradzany za najwyższej jakości produkty i usługi. W ciągu kilku lat funkcjonowania wypracował prestiżową pozycję na rynku dzięki profesjonalnemu zespołowi wysokiej klasy specjalistów w dziedzinie hotelarstwa

 

Obecnie do naszego zespołu poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Szef Cukierni
Miejsce pracy: Serock k. Warszawy
Do Twoich obowiązków należało będzie :
  • Organizacja pracy podległego zespołu,
  • Nadzór nad zapewnieniem płynności produkcji,
  • Koordynacja zamówień i dostaw, dbałość o stany magazynowe, terminowość i jakość wyrobów,
  • Szkolenie personelu w zakresie standardów pracy Cukierni oraz systemu HACCP,
  • Dbanie o maksymalnie ekonomiczne wykorzystanie poszczególnych produktów i utrzymanie FC na poziomie przyjętym w budżecie na dany rok.
  • Tworzenie pozytywnej atmosfery, budującej zaangażowanie zespołu i sprzyjającej wydajnej pracy.
Nasz idealny kandydat posiada:
  • Pasja do cukiernictwa,
  • Umiejętność budowania zespołu i zarządzania pracą zespołu,
  • Chęci do działania i nastawienie na osiąganie celów,
  • Wyczucie estetyki, dbałość o szczegóły,
  • Gotowość do podnoszenia kwalifikacji,
  • Aktualna książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Naszym pracownikom oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
  • Możliwość rozwoju zawodowego poprzez uczestnictwo w profesjonalnych szkoleniach,
  • Zdobycie cennego doświadczenia zawodowego,
  • Atrakcyjny pakiet benefitów w tym: prywatną opiekę medyczną dla pracowników i ich rodzin, dofinansowanie do posiłków, ubezpieczenie grupowe.
CV kandydatów nie rozpatrzone w danym procesie rekrutacji - są przechowywane przez okres 3 miesięcy na potrzeby kolejnych procesów rekrutacji. Po tym okresie są usuwane, a dane osobowe kandydatów nie są przetwarzane w żadnym innym celu. Aplikacji nie odsyłamy.

Osoby zainteresowane udziałem w kolejnych i podobnych procesach rekrutacji prosimy o zamieszczenie na swoim CV klauzuli o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV na potrzeby obecnego oraz przyszłych procesów rekrutacji"
 

Podobne oferty

  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    20 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Młodszy Technolog Żywności

    YANGO Sp. z o.o.   Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 godz.
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...