Chef Steward / Kierownik Zaplecza Gastronomicznego
Miejsce pracy: Jachranka
Opis stanowiska:
- Dba o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
- Nadzoruje utrzymanie optymalnej ilości sprzętu gastronomicznego w operacji oraz czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
- Kieruje, planuje codzienną pracę personelu zaplecza gastronomicznego,
- Wykazuje się znajomością procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania:
- Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
- Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
- Wysoka kultura osobista, otwartość,
- Dyspozycyjność.
Oferujemy:
- Przejrzyste zasady wynagradzania,
- Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
- Objęcie odpowiedzialnego stanowiska,
- Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Poznaj
Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Hotel Warszawianka w Jachrance to nowoczesny hotel pod Warszawą oraz rozległy kompleks konferencyjny z atrakcyjnymi terenami i zapleczem rekreacyjnym.