Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: dietetyka, technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne
Wymagania inne:
Dopuszczalne wykształcenie średnie lub wyższe gastronomiczne, ekonomiczne lub administracyjne z ukończonym kursem lub studiami podyplomowymi z dietetyki lub żywienia zbiorowego. - znajomość zasad racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży, - umiejetność planowania i bilansowania jadłospisów, - umiejetność zasad gospodarki magazynowej, rozliczania produktów i kalkulacji kosztów, - znajomość obsługi komputera (Word, EXel), - umiejetność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, rzetelność i komunikatywność. Mile widziane szkolenia z zakresu HACCP, żywienia zbiorowego, dietetyki dziecięcej. Mile widziane doswiadczenie w pracy w placówkach oświatowych.
Radków
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 000 PLN
za pośrednictwem urzędu
Adres:
marsz. Józefa Piłsudskiego 14, 57-400 Nowa Ruda, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Dane kontaktowe:
Anna Kasprzyk
a.kasprzyk@klodzko.praca.gov.pl
748735054
Sposób kontaktu:
za pośrednictwem urzędu
Wymagane dokumenty:
cv
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku