Twoja misja Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
YANGO Sp. z o.o.Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy
praca stacjonarna
młodszy specjalista (junior) umowa o pracę pełny etat
2 godz.
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
menedżer / kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
specjalista mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
Kompleks dwóch hoteli z 393 pokojami, 16 multimedialnymi salami konferencyjnymi oraz premium wellness SPA no. 5, działający pod markami z rodziny Hilton Worldwide w Krakowie - Doubletree by Hilton hotel Krakow & Convention Center oraz Hampton by Hilton Krakow, poszukują idealnego kandydata na stanowisko:
Kierownik Gastronomii
Miejsce pracy: Kraków
Opis stanowiska
Zarządzanie kilkuosobowym zespołem pracowników
Efektywne planowanie pracy podległemu zespołowi
Dbanie o wizerunek całej gastronomii Hotelu (restauracja, bar, dział bankietów)
Współpraca przy planowaniu akcji promocyjnych
Współpraca z Szefem Kuchni w ramach organizacji przyjęć
Kontakt z klientami w ramach organizacji imprez okolicznościowych oraz firmowych
Przygotowywanie ofert dla Klientów
Prowadzenie rozliczeń finansowych, stanów magazynowych, planów budżetowych
Kontakt z dostawcami, optymalizacja kosztów zakupów
Ścisła współpraca z innymi działami oraz Dyrekcją
Dbanie o wysoki standard usług oraz zadowolenie klientów
Wymagania
Wykształcenie min. średnie
Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
Min. 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
Doświadczenie w budowaniu i utrzymywaniu relacji z klientami
Prawo jazdy kat. B
Doskonała znajomość specyfiki pracy w branży gastronomicznej oraz rynku dostawców
Umiejętności negocjacyjne, sprzedażowe
Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Dobra organizacja czasu pracy zespołu
Umiejętność rozwiązywania konfliktów oraz pracy pod presją czasu
Dyspozycyjność
Oferujemy
Umowę o pracę
Atrakcyjne wynagrodzenie
Rozwój w najbardziej dynamicznej sieci regionu
Opiekę lekarską w prywatnej klinice
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Twoja misja Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
YANGO Sp. z o.o.Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy
praca stacjonarna
młodszy specjalista (junior) umowa o pracę pełny etat
2 godz.
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
menedżer / kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
specjalista mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...