Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przygotowanie kanapek i deserów, podgrzanie posiłków; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
wsparcie zespołu kuchennego w przygotowywaniu posiłków, obsługa kasy fiskalnej i serwis potraw, dbanie o porządek w kuchni i estetykę serwowanych dań, zmywanie naczyń i utrzymanie higieny w miejscu pracy, współpraca z zespołem i dbanie o dobre funkcjonowanie kuchni.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 4 806 zł brutto/mies.
9 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 4 806 zł brutto/mies.
9 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 4 806 zł brutto/mies.
9 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy; obsługa kasy fiskalnej; dbałość o właściwą ekspozycję produktów; monitorowanie terminów przydatności do spożycia;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
12 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy; obsługa kasy fiskalnej; dbałość o właściwą ekspozycję produktów; monitorowanie terminów przydatności do spożycia;
InterKadra jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy Tymczasowej, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 3372.
Kasjer
Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza
Nr Ref.: KS/0615/GD
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przygotowanie kanapek i deserów, podgrzanie posiłków; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
wsparcie zespołu kuchennego w przygotowywaniu posiłków, obsługa kasy fiskalnej i serwis potraw, dbanie o porządek w kuchni i estetykę serwowanych dań, zmywanie naczyń i utrzymanie higieny w miejscu pracy, współpraca z zespołem i dbanie o dobre funkcjonowanie kuchni.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 4 806 zł brutto/mies.
9 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 4 806 zł brutto/mies.
9 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 4 806 zł brutto/mies.
9 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami sieci Topaz obsługa kasy fiskalnej dbałość o właściwą ekspozycję produktów monitorowanie terminów przydatności do spożycia
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy; obsługa kasy fiskalnej; dbałość o właściwą ekspozycję produktów; monitorowanie terminów przydatności do spożycia;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
12 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy; obsługa kasy fiskalnej; dbałość o właściwą ekspozycję produktów; monitorowanie terminów przydatności do spożycia;