Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Kierownik / Kierowniczka Bufetu - Manager / Managerka Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Głuchów Kierownik ds. Gastronomii Głuchów
Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe

Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe

Dussmann Polska Sp.z o.o.
Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)
starszy specjalista (senior) / ekspert / kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
143 dni temu
Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy: Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.
Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

 

Obecnie Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,
poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:
 
Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy : Głuchów
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
  • Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia
  • Prace w systemie zadaniowym  
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
  • Profesjonalne szkolenia
Oczekujemy:
  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
  • Znajomość zagadnień HACCP
  • Dobrej znajomości MS Office
  • Znajomości  prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem
  • Dobrej organizacja pracy
  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Zadania:
  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików
  • Kontrola jakości sporządzanych potraw
  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
  • Raportowanie wyników do przełożonych
  • Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
  • Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.
  • Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Kierownik / Kierowniczka Bufetu - Manager / Managerka Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.