Novotel Gdańsk Marina
Opis stanowiska
- Realizacja dań zgodnie z hotelowym menu
- Utrzymanie wysokich standardów czystości i higieny w kuchni
- Praca zespołowa i efektywna współpraca z innymi pracownikami
- Dbanie o jakość i terminowość przygotowywanych potraw
Wymagania
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza lub wykształcenie gastronomiczne
- Znajomość zasad HACCP i dbałość o higienę pracy
- Komunikatywność w języku polskim
- Umiejętność pracy pod presją czasu
- Chęć rozwoju i nauki nowych umiejętności
- Umowę zlecenie
- Elastyczne godziny pracy
- Pracę w profesjonalnym zespole
Poznaj
Accor
Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.
Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.
Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.
Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.