Kucharz

Firma Handlowo- Usługowa -Rafał Deć
Ropa
praca stacjonarna
9 dni temu
Firma Handlowo- Usługowa -Rafał Deć
Kucharz
Miejsce pracy: Ropa
Numer: StPr/25/0865
OBOWIĄZKI:
Sporządzanie potraw kuchni polskiej z elementami współczesnymi; organizowanie i sporządzanie posiłków na imprezy okolicznościowe
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; staż pracy - min. 1 rok jako kucharz; dobra znajomość kuchni polskiej; umiejętność pracy w zespole;

Miejsce pracy:

Ropa


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN


Opis wynagrodzenia:

Wynagrodzenie: 4666 z możliwością negocjacji Umowa o pracę na okres próbny - 3 m-ce, z możliwością przedłużenia umowy o pracę na czas określony Godziny pracy - 11:00 - 20:00 (wg grafiku - od poniedziałku do niedzieli)

KONTAKT:
Sposób aplikowania:

bezpośrednio do pracodawcy


Adres:

38-312 Ropa 1118, powiat: gorlicki, woj: małopolskie


Dane kontaktowe:

Aleksandra Deć
511 672 701


Sposób kontaktu:

bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon


Wymagane dokumenty:

CV

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach

Aplikuj teraz
 

Podobne oferty

  • Kucharz

    Astral Limited sp. z o. o.   małopolskie     za 2 dni wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim.
  • Kucharz / Kucharka

    Astral Limited sp. z o. o.   małopolskie     za 2 dni wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim.
  • Kucharz

    Astral Limited sp. z o. o.   małopolskie     za 2 dni wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    21 godz.
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Kucharz (stołówka pracownicza)

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Stargard    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   34,00 - 40,00 zł brutto/godz.
    21 godz.
    Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
  • Kucharz / Pomoc kuchenna na bufet

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Ruda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Kucharz

    Transgourmet Polska   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.