Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy
Kucharz
Park of Poland
Wręcza
2 800 - 4 750 zł / mies. (w zal. od umowy)
pracownik fizyczny
pełny etat / część etatu / tymczasowa/dodatkowa
umowa o pracę / zlecenie / o staż/praktykę / kontrakt B2B
57 dni temu

Suntago Wodny Świat to największy zadaszony park wodny w Europie. Zlokalizowany jest w miejscowości Wręcza, w gminie Mszczonów, 40 minut od Warszawy - pomiędzy autostradą A2 i droga ekspresową S8. Suntago Wodny Świat oraz osiedle domów modułowych Suntago Village to pierwszy etap projektu Park of Poland. Suntago Village to nowoczesne osiedle 92 domków zaprojektowanych z myślą o gościach odwiedzających największy zadaszony park wodny w Europie – Suntago.

 

Kuchnia to Twoje naturalne otoczenie, w którym czujesz się najlepiej? Czystość i porządek w kuchni ma dla Ciebie znaczenie? A może właśnie dołączyłeś do grona absolwentów szkoły o profilu gastronomicznym? Jeśli przygotowywanie posiłków to Twoje ulubione zajęcie i chcesz rozwijać się jako Kucharz, to jest to praca dla Ciebie.

Masz do wyboru pracę w restauracji z kuchnią polską, amerykańską lub włoską !

 

Dołącz do zespołu największego parku rozrywki w tej części Europy – Park of Poland.

Połącz pasję i pracę w jedno!

 

Poszukujemy

Kucharzy w Suntago Wodny Świat
Miejsce pracy: Wręcza, gm. Mszczonów
Dołączając do naszego zespołu zyskujesz:
  • Pracę pod palmami
  • Przyjazną atmosferę tworzoną przez tak samo pozytywnych ludzi jak TY
  • Szorty i klapki przez cały rok
  • Zazdrość przyjaciół oraz wszystkich Twoich znajomych
Brzmi dobrze? Jeśli odpowiedź brzmi TAK, to jest to właśnie praca dla Ciebie!


W wyjątkowym miejscu pracy jakim jest wodny park rozrywki Suntago Wodny Świat - w otoczeniu ponad 700 palm sprowadzonych z Florydy, Malezji i Kostaryki, gwarantujemy naszym pracownikom klimat tropikalnych wakacji i pracę w zgranym zespole świetnych ludzi.

 

Zapewniamy:
  • atrakcyjne warunki zatrudnienia w najnowszym i największym wodnym parku w tej części Europy
  • bezpieczne i nowoczesne narzędzia pracy
    możliwość rozwoju i awansu wewnątrz struktury
  • podnoszenie kwalifikacji oraz wymianę doświadczeń
  • pakiet szkoleń szytych na miarę oraz indywidualne podejście do każdego pracownika
  • uczestnictwo w licznych targach, konferencjach, spotkaniach integracyjnych
  • pakiet benefitów: promocyjne wejściówki do parku, specjalne ceny pracownicze na posiłki w restauracjach znajdujących się na terenie obiektu, nowoczesne wyposażenie stanowiska pracy, odzież służbową, bezpłatny transport do pracy z Warszawy i z Żyrardowa

Oferujemy doskonałą atmosferę pracy, w miejscu gdzie słońce świeci 365 dni w roku! Dołączając do nas będziesz mieć realny wpływ na kluczowy element, jakim jest w kreowanie pozytywnych doświadczeń gości korzystających z usług gastronomicznych w wodnym park rozrywki Suntago Wodny Świat.

 

Do Twoich zadań należeć będzie:
  • zapewnienie i utrzymanie najwyższych standardów sanitarnych oraz HACPP w zakresie przygotowywania posiłków dla restauracji i barów na terenie parku Suntago
  • przygotowywanie posiłków tj. : steki, pasty, pizza, sałatki, kanapki, desery i inne
  • dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań
  • współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów
  • utrzymywanie czystości w miejscu pracy zgodnie z wysokimi standardami firmy i innym przepisami w tym zakresie
  • zapobieganie marnotrawstwu żywności i napojów
  • zapewnienie przyjaznej atmosfery oraz bezpiecznych i higienicznych warunków, zgodnych z obowiązującym wymogami sanitarnymi, które zachęcą gości do przebywania w strefie gastronomicznej, umilą spożywanie posiłków, a także będą sprzyjały do ponownego skorzystania z usług parku wodnego Suntago
  • wspieranie współpracowników i przełożonych w budowaniu wspaniałej atmosfery sprzyjającej dobrej, bezpiecznej zabawie gości parku
  • dbanie o wizerunek swojego miejsca pracy poprzez dbałość o czystość i wysokie standardy obsługi
  • uczestniczenie w eventach organizowanych przez Park of Poland
    zapewnienie usług na najwyższym poziomie
  • współpraca z innymi członkami Park of Poland, oparta na uprzejmości, przyjaznych relacjach i otwartej komunikacji
Oczekujemy od Ciebie:
  • doświadczenie zawodowe na równorzędnym stanowisku pracy
  • mile widziane osoby z wykształceniem gastronomicznym
  • praktycznej znajomości przepisów HACCP i przepisów sanitarnych
  • mile widziane doświadczenie w zarządzaniu zespołem młodszych kucharzy i pomocy kuchennej
  • szczególnej dbałości o higienę oraz czystość w miejscu pracy
  • stosowania się do wewnętrznych procedur w zakresie standardów przygotowywania, przechowywania i wydawania posiłków oraz procedur bezpieczeństwa, zastosowanych w związku z obowiązującym reżimem sanitarnym
  • gotowości do pracy w systemie zmianowym, w tym w weekendy i święta
  • entuzjastycznego nastawienia i wysokiej kultury osobistej
  • umiejętności pracy w zespole
  • komunikatywnej znajomości języka polskiego
  • sumiennego i odpowiedzialnego podejścia do powierzonych zadań i obowiązków
  • aktualnego zaświadczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych

Podobne oferty