Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Kierownik Zmiany

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa zlecenie  pełny etat   4 600 - 5 200 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    16 godz.
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Kierownik Zmiany

    Rex Concepts PLK Poland S.A.   Szczecin, ul. Andrzeja Struga 42    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie   4 800 - 5 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Warszawa, ul. Modlińska 56    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager/Kierownik

"S+C" Spółka Cywilna Paweł Czuba, Adam Skoczek
pomorskie, Starogard Gdański, Płaczewo
praca stacjonarna
2462 dni temu

Ogłoszenie numer: 1714264, z dnia 2017-08-02

"S+C" Spółka Cywilna Paweł Czuba, Adam Skoczek

Ośrodek Wypoczynkowy Płaczewo

Manager/Kierownik

Miejsce pracy: pomorskie, Starogard Gdański, Płaczewo

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie restauracją, salą bankietową oraz ośrodkiem wypoczynkowym;
  • Kierowanie zespołem pracowników (rekrutacja pracowników, koordynowanie pracy zespołu, tworzenie harmonogramów, motywowanie pracowników i kontrola ich pracy);
  • Dbałość o profesjonalną obsługę klientów, wizerunek lokalu oraz atmosferę pracy;
  • Ścisła współpraca z szefem kuchni;
  • Planowanie działań sprzedażowych i marketingowych;
  • Przygotowywanie oferty, przyjmowanie rezerwacji i zamówień;
  • Kontrola stanów magazynowych, zużycia produktów oraz dostaw;
  • Dbanie o najwyższy standard i jakość świadczonych usług;
  • Analiza rynku usług gastronomicznych i hotelarskich pod względem bieżących trendów i oczekiwań klientów.

Wymagania

  • wykształcenie minimum średnie (preferowane wykształcenie wyższe);
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego (znajomość innych języków obcych będzie dodatkowym atutem)
  • min. 3 letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
  • bardzo dobra znajomość branży restauracyjnej i hotelarskiej;
  • umiejętność zarządzania podległym zespołem;
  • doskonała organizacja pracy;
  • dyspozycyjność i gotowość pracy w systemie zmianowym oraz w weekendy;
  • komunikatywność, asertywność,kreatywność oraz inicjatywa w działaniu;
  • wysoka kultura osobista;
  • prawo jazdy kat. B.

Oferujemy

  • stabilne zatrudnienie;
  • motywacyjny system wynagradzania;
  • dużą samodzielność w codziennej pracy;
  • możliwość rozwoju zawodowego;
  • pracę od sierpnia 2017r.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Kierownik Zmiany

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa zlecenie  pełny etat   4 600 - 5 200 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    16 godz.
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Kierownik Zmiany

    Rex Concepts PLK Poland S.A.   Szczecin, ul. Andrzeja Struga 42    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie   4 800 - 5 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Warszawa, ul. Modlińska 56    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...