Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Manager Restauracji

Artus Resort Karpacz

Wielkopolskie

32 dni temu

Artus Resort to połączenie 3-gwiazdkowego Hotelu Artus z nowym aparthotelem, Sowią Doliną. Miejsce, gdzie nowocześnie urządzone wnętrza wspaniale komponują się ze 120 letnią historią obiektu. Położony w prestiżowej części Karpacza. Obsługa oraz oferowane usługi są na bardzo wysokim poziomie. Dbamy o najmniejszy szczegół, tak aby odwiedzający nas Goście czuli się w naszym obiekcie jak najbardziej komfortowo.

Manager Restauracji
miejsce pracy:Karpacz
 
Opis stanowiska:
  • Zarządzanie restauracją bufetową oraz restauracją a'la carte
  • Zarządzanie podległym zespołem i tworzenie grafików
  • Odpowiedzialność za realizację założeń budżetowych
  • Kontrolę i optymalizację kosztów
  • Prowadzenie dokumentacji obu restauracji
  • Szkolenie i motywowanie zespołu
  • Zapewnienie Gościom wysokiej jakości produktów oraz profesjonalnej obsługi
  • Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych i zakupów
  • Nadzór nad estetyką lokalu i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP
Wymagania:
  • Umiejętność podejmowania samodzielnych i szybkich decyzji
  • Sumienność, zaangażowanie, uczciwość, wysoka kultura osobista
  • Wysoka umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
  • Doświadczenie na stanowisku kierowniczym w sieci gastronomicznej min. 2 lata
  • Sprawnego posługiwania się pakietem MS Office (szczególnie Excel)
  • Znajomość języka angielskiego
Oferujemy:
  • Pracę w młodym zespole
  • Przyjazną atmosferę pracy
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub umowę o współpracę
  • Wynagrodzenie adekwatne do pełnionego stanowiska
  • Mieszkanie służbowe
Podanie danych osobowych w dokumentach aplikacyjnych jest dobrowolne, lecz konieczne do przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego. Konsekwencją niepodania danych osobowych jest brak możliwości przeprowadzenia postępowania rekrutacyjnego. Przed wysłaniem CV, prosimy o sprawdzenie, czy aplikacja zawiera klauzulę o następującej treści:
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.
Zgłoszenia bez klauzuli nie będą wykorzystywane do celów rekrutacji i zostaną usunięte.

Przysługuje Pani/Panu prawo do dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania i przenoszenia danych.
Poznaj stanowisko: Manager Restauracji 
Manager restauracji to osoba, która zajmuje się zarządzaniem restauracji oraz personelem. Ponadto do jego głównych obowiązków należy: dbanie o miłą atmosferę, wystrój, klimat i estetykę restauracji, organizowanie wszelkiego rodzaju przyjęć: bankietów, koncertów, programów artystycznych, spotkań kulturalnych oraz imprez okolicznościowych, prowadzenie spraw ...
Praca Manager Restauracji