- Nadzór, planowanie i kontrola procesów rozbiorowych (ćwiartowanie, klasyfikacja, porcjowanie)
- Monitorowanie efektywności produkcji i realizacji założonych celów
- Utrzymanie wysokiego poziomu jakości i ciągłe doskonalenie procesów produkcyjnych
- Zapewnienie zgodności z przepisami weterynaryjnymi i sanitarnymi
- Koordynowanie pracy zespołu pracowników produkcji
- Szkolenie, motywowanie zespołu oraz kontrola przestrzegania zasad BHP
- Zarządzanie surowcem i logistyką produkcyjną
- Minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
- Znajomość rozbioru mięsa wieprzowego, z dbałością o jakość i estetykę
- Wiedza z zakresu klasyfikacji mięsa
- Dobra organizacja pracy własnej i zespołu
- Umiejętność zarządzania, współpracy i szkolenia pracowników
- Odpowiedzialność i znajomość przepisów sanitarno-weterynaryjnych
- Umowę o pracę lub kontrakt B2B – według preferencji
- Atrakcyjne warunki zatrudnienia i premie
- Pracę głównie jednozmianową w godzinach 6:00–14:00
- Wolne weekendy (soboty i niedziele)
- Możliwości rozwoju zawodowego i awansu
Poznaj
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ
Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ - ulubione miejsce na zakupy dla twojej rodziny! Jest rok 1993. Zbigniew Paczóski, młody przedsiębiorca z Sokołowa Podlaskiego, otwiera pierwszy sklep spożywczy TOPAZ na ulicy Kolejowej w tym samym mieście, w którym zaopatruje okolicznych mieszkańców w podstawowe artykuły spożywczo-przemysłowe. I tak właśnie powstała Sieć TOPAZ, która przez kolejne 25 lat istnienia wypracowała wysoki standard placówek handlowych i atrakcyjną ofertę. A co za tym idzie – silną pozycję na regionalnym rynku, której nie zaszkodziła nawet ekspansja zagranicznych sieci handlowych. Kiedy ten sektor na rynku stawał się coraz bardziej zatłoczony, wydawało mi się, że konkurowanie przedsiębiorstwa z polskim kapitałem z firmą zagraniczną było nierealne. Jednak udało się. Każdy kolejny zbudowany i otwarty polski supermarket TOPAZ jest częścią marki, której sklepy odwiedza 1,5 miliona Klientów. Proponujemy ponad 35 tysięcy najwyższej jakości produktów od około 600 producentów i dostawców z całej Polski. Na uwagę zasługuje również fakt, że w programie lojalnościowym Karta Stałego Klienta w sklepie spożywczym TOPAZ – niezależnie od tego, czy znajduje się w Mińsku Mazowieckim, Siedlcach, czy Sokołowie Podlaskim, korzysta już ponad 350 tysięcy osób, z czego przynajmniej raz w tygodniu używa jej blisko 70% wszystkich posiadaczy – podsumowuje Zbigniew Paczóski, właściciel i twórca sukcesu Sieci Sklepów Topaz.Marka Topaz to już nie tylko sklepy spożywcze, ale też stacje paliw, własne zakłady produkcyjne , nowoczesne centrum dystrybucyjne. Nasza firma jest znaczącym pracodawcą w regionie i zatrudnia już ponad 2300 osób.