Palacz-monter – osoba do przyuczenia
Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.
Łuków
pracownik fizyczny
pełny etat
umowa o pracę
1 dzień temu

Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. jeden z wiodących w branży producentów mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz konserw mięsnych, poszukuje pracownika na stanowisko

Palacz-monter – osoba do przyuczenia
Miejsce pracy: Łuków
OBOWIĄZKI:
  • utrzymywanie poprawnej pracy kotła parowego wraz z urządzeniami towarzyszącymi;
  • wykonywanie przeglądów prewencyjnych kotła parowego;
  • wykonywanie napraw bieżących.
OCZEKIWANIA:
  • wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane kierunki: elektromechanik, mechanik),
  • samodzielność w podejmowaniu decyzji,
  • dobra organizacja pracy i skuteczność w działaniu,
  • dyspozycyjność, komunikatywność,
  • doświadczenie w branży spożywczej będzie dodatkowym atutem.
OFERUJEMY:
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • solidne wynagrodzenie, zależne od posiadanych umiejętności,
  • wyposażenie w niezbędne narzędzia pracy,
  • wsparcie ze strony doświadczonych pracowników i przełożonych,
  • szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne, możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
  • ok. 850 m do stacji PKP, możliwość dojazdów spoza Łukowa,
  • możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV za pomocą przycisku aplikowania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Odpowiemy wyłącznie na wybrane oferty
Aplikuj teraz

Poznaj

Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.

Zakłady Mięsne w Łukowie należą do liderów w branży mięsnej, wyposażone są w nowoczesny sprzęt maszynowy, zatrudniają ponad 2 tys. osób. Wiodącym profilem działalności jest ubój żywca wieprzowego i wołowego, rozbiór wieprzowiny, wołowiny oraz produkcja wysokogatunkowych wędlin i konserw. Zakłady w Łukowie znane są z doskonałej jakości konserw oraz wędlin. W naszym regionie wszyscy znają łukowskie wyroby takie jak: kiełbasa podwawelska, pasztet mazowiecki czy wysokomięsna konserwa luncheon meat. Od zawsze priorytetem dla Zakładów było utrzymanie jakości we wszystkich dziedzinach działalności. Dowodem tego są liczne odznaczenia i certyfikaty, którymi możemy się pochwalić – m.in. wyróżnienie Produkt Najwyższej Jakości czy prestiżowy certyfikat QAFP.

Podobne oferty