Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy
Palacz-monter
Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.
Łuków
pracownik fizyczny
pełny etat
umowa o pracę
47 dni temu

Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.

jeden z wiodących w branży producentów mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz konserw mięsnych, poszukuje pracownika na stanowisko: palacz/monter – osoba do przyuczenia.

Palacz-monter
Miejsce pracy: Łuków
OBOWIĄZKI:
  • utrzymywanie poprawnej pracy kotła parowego wraz z urządzeniami towarzyszącymi;
  • wykonywanie przeglądów prewencyjnych kotła parowego;
  • wykonywanie napraw bieżących.
OCZEKIWANIA:
  • wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane kierunki: elektromechanik, mechanik),
  • samodzielność w podejmowaniu decyzji,
  • dobra organizacja pracy i skuteczność w działaniu,
  • dyspozycyjność, komunikatywność,
  • doświadczenie w branży spożywczej będzie dodatkowym atutem.
OFERUJEMY:
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • solidne wynagrodzenie, zależne od posiadanych umiejętności,
  • wyposażenie w niezbędne narzędzia pracy,
  • wsparcie ze strony doświadczonych pracowników i przełożonych,
  • szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne, możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
  • ok. 850 m do stacji PKP, możliwość dojazdów spoza Łukowa,
  • możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Odpowiemy wyłącznie na wybrane oferty

Poznaj

Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.

Zakłady Mięsne w Łukowie należą do liderów w branży mięsnej, wyposażone są w nowoczesny sprzęt maszynowy, zatrudniają ponad 2 tys. osób. Wiodącym profilem działalności jest ubój żywca wieprzowego i wołowego, rozbiór wieprzowiny, wołowiny oraz produkcja wysokogatunkowych wędlin i konserw. Zakłady w Łukowie znane są z doskonałej jakości konserw oraz wędlin. W naszym regionie wszyscy znają łukowskie wyroby takie jak: kiełbasa podwawelska, pasztet mazowiecki czy wysokomięsna konserwa luncheon meat. Od zawsze priorytetem dla Zakładów było utrzymanie jakości we wszystkich dziedzinach działalności. Dowodem tego są liczne odznaczenia i certyfikaty, którymi możemy się pochwalić – m.in. wyróżnienie Produkt Najwyższej Jakości czy prestiżowy certyfikat QAFP.

Podobne oferty