- pomoc w przygotowywaniu półproduktów i prostych potraw,
- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz pomieszczeniach zaplecza,
- przygotowywanie sztućców, wydawanie posiłków,
- pomoc w obsłudze klienta - podawanie dań i napojów, sprzątanie stolików,
- odbieranie dostaw, rozkładanie towaru, kontrola dat ważności,
- mycie i dezynfekcja sprzętu kuchennego, dbanie o higieną w kuchni,
- współpraca z kucharzem i personelem sali, wykonywanie bieżących poleceń przełożonego.
WARUNKI PRACY:
Wymagania inne:
Miejsce pracy:
Ostrołęka
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
2 755,10 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Adres:
11-go Listopada 68, 07-410 Ostrołęka, powiat: m . Ostrołęka, woj: mazowieckie
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Główne zadania: współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennych; obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych;