Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A., jeden z wiodących w branży producentów mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin i konserw mięsnych, karm dla psów, poszukuje osoby na stanowisko:
- nadzór nad realizacją wdrożonych w zakładzie standardów jakościowych,
- prowadzenie dokumentacji systemowej i zapisów jakości,
- bieżąca kontrola jakości produkcji mięsa oraz produktów mięsnych,
- postępowanie reklamacyjne,
- dbanie o bezpieczeństwo żywności,
- kontakt z instytucjami nadzoru w sprawach dotyczących jakości,
- uczestnictwo w opracowywaniu rocznego planu działań jakościowych,
- prowadzenie szkoleń z zagadnień działu kontroli jakości.
- wykształcenie wyższe (preferowane kierunki technologia żywności, inżynieria produkcji, biotechnologia etc.),
- znajomość prawa żywnościowego,
- doskonałe zdolności komunikacyjne i interpersonalne,
- umiejętność pracy w zespole,
- wysoka kultura osobista, rzetelność i uczciwość,
- dobra znajomość środowiska Office (Word, Excel),
- komunikatywna znajomość j. angielskiego;
- mile widziane czynne prawo jazdy kat. B,
- zdolności analityczne oraz doskonała organizacja pracy własnej,
- umiejętność efektywnej pracy pod presją czasu.
- rozwój zawodowy w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia zawodowego w branży mięsa czerwonego,
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- wynagrodzenie uzależnione od posiadanych kwalifikacji.
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV za pomocą przycisku aplikowania.
Poznaj
Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.
Zakłady Mięsne w Łukowie należą do liderów w branży mięsnej, wyposażone są w nowoczesny sprzęt maszynowy, zatrudniają ponad 2 tys. osób. Wiodącym profilem działalności jest ubój żywca wieprzowego i wołowego, rozbiór wieprzowiny, wołowiny oraz produkcja wysokogatunkowych wędlin i konserw. Zakłady w Łukowie znane są z doskonałej jakości konserw oraz wędlin. W naszym regionie wszyscy znają łukowskie wyroby takie jak: kiełbasa podwawelska, pasztet mazowiecki czy wysokomięsna konserwa luncheon meat. Od zawsze priorytetem dla Zakładów było utrzymanie jakości we wszystkich dziedzinach działalności. Dowodem tego są liczne odznaczenia i certyfikaty, którymi możemy się pochwalić – m.in. wyróżnienie Produkt Najwyższej Jakości czy prestiżowy certyfikat QAFP.