- Jesteśmy mistrzami szkolenia. Nauczymy Cię nie tylko zasad pracy w restauracji, ale też komunikacji i pracy w zespole. Rozwiniesz wiele cennych umiejętności, które na pewno Ci się przydadzą - i zawodowo, i prywatnie.
- Na początku przechodzisz przez wszystkie stanowiska i po kolei uczysz się pracy na każdym z nich. Spokojnie, nikt z nas tego na początku nie umiał - wszystkiego Cię nauczymy.
- Przygotowujesz posiłki, obsługujesz gości; dbasz o to, żeby było pysznie i zgodnie ze standardami, oraz by goście poczuli naszą gościnność.
- Chęć do pracy, otwartość i komunikatywność - to na początek wystarczy. O resztę zadbają nasi instruktorzy. Sami też zaczynali od stanowiska pracownika restauracji, a dziś wiedzą, jak uczyć innych.
- Przyda Ci się nastawienie na pracę zespołową - jesteśmy zgraną drużyną i szukamy osób, które potrafią współpracować.
- Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych (jeśli ich nie masz, będziesz mieć czas, żeby je zrobić).
- Jeśli tylko chcesz, pogodzisz pracę z innymi zobowiązaniami. Nauka lub studia, opieka nad dziećmi lub wnukami, a może po prostu czasochłonne hobby? Od tego jest nasz elastyczny grafik!
- Chcesz awansować? Świetnie. Mamy jasną (i w wielu przypadkach bardzo szybką) ścieżkę awansu - w każdej restauracji są instruktorzy, managerowie i kierownik, szefowie takich funkcji jak technologie, rozwój ludzi, jakość i obsługa gości; można też awansować do struktur biurowych.
- Wiemy, że bezpieczeństwo to podstawa: zapewniamy więc umowę o pracę (tak, każdemu), wypłatę zawsze na czas i stabilne miejsce pracy.
- Do wynagrodzenia dokładamy: bonifikartę (znajomi i rodzina na pewno ucieszą się, kiedy wspólnie wpadniecie na burgera i… zapłacicie mniej), zniżki pracownicze (z nich skorzystasz w godzinach pracy), a także dostęp do takich benefitów jak ubezpieczenie grupowe, karta sportowa i pakiet kulturalny na atrakcyjnych warunkach
- Ta oferta nie byłaby tak dobra, gdyby nie nasza legendarna atmosfera. Poczujesz się z nami, jak wśród dobrych znajomych. Do tego zawsze możesz liczyć na wsparcie przełożonych i kolegów. Serio, pracujemy ramię w ramię.
- Oprócz wynagrodzenia mamy też system premiowy, konkursy pracownicze i takie dodatki jak: 25% stawki za niedziele i święta oraz 20% stawki za pracę w godzinach nocnych.
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.