Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz (K/M)

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie
    12 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz Śniadaniowy

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie
    12 godz.
    MISJA Będziesz dbał/a o przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości, w oparciu o zbilansowaną dietę, w myśl zasady zero waste cooking. Zadbasz o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać smaki z całego świata, delektując się kubkiem porannej kawy.
  • Kucharz / Kucharka

    Praca.pl Sp. z o.o.   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Grecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Kraków City West   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę
    8 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    13 godz.
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Kucharz (K/M)

    Mercure i Ibis Gdańsk Stare Miasto   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łyszkowice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / na zastępstwo  pełny etat
    16 godz.
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Małopolskie Szef Kuchni Małopolskie
Szef Kuchni - Trener Kulinarny (Akademia Inspiracji)

Szef Kuchni - Trener Kulinarny (Akademia Inspiracji)

MAKRO Cash and Carry Polska S.A.
małopolskie, Kraków ul. Jasnogórska
praca stacjonarna
1542 dni temu
Szef Kuchni - Trener Kulinarny (Akademia Inspiracji)
Miejsce pracy: Kraków ul. Jasnogórska

 

Jesteśmy innowacyjną firmą z branży handlu hurtowego, należącą do Grupy METRO. Działając wspólnie w globalnej sieci MAKRO/METRO Cash&Carry, zapewniamy najwyższej jakości towary oraz kompleksowe rozwiązania biznesowe 21 milionom naszych klientów w 25 krajach na całym świecie. Jeśli podobnie jak my, masz naturę przedsiębiorcy, jesteś otwarty na nowe wyzwania i lubisz się uczyć, dołącz do naszego Zespołu.

Sprawdziłeś(aś) się jako Szef Kuchni, masz duże doświadczenie oraz apetyt na „coś” więcej? Chcesz budować swój profesjonalny wizerunek w wyjątkowym miejscu na gastronomicznej mapie Polski? Świetnie czujesz się animując duże grupy osób i chcesz dzielić się swoją pasją z innymi? Praca z mikrofonem i przed obiektywem to coś dla Ciebie?

 

Jeśli Twoje odpowiedzi brzmią „TAK” , dołącz do naszego Zespołu jako Szef Kuchni w Akademii Inspiracji MAKRO w Krakowie

 

Twoją rolą w zespole będzie:
  • kierowanie nowopowstającą Akademią Inspiracji MAKRO w Krakowie i odpowiedzialność za jej funkcjonowanie
  • zapewnienie codziennego funkcjonowania Akademii oraz kuchni
  • zapewnienie przestrzegania przepisów HACCP oraz procedur wewnętrznych
  • kontrola budżetu oraz zapewnienie wysokiego standardu pracy
  • zarządzanie zespołem i pracownikami serwisu
  • wzmacnianie profesjonalnego wizerunku Akademii i MAKRO w środowisku gastronomicznym
  • rozwój kontaktów i współpracy biznesowej z branżą gastronomiczną
  • reprezentowanie i promowanie firmy w branży HoReCa
  • rozwijanie oferty Akademii Inspiracji skierowanej do różnych grup klientów
  • prowadzenie szkoleń dla klientów i pracowników MAKRO
  • stałe rozwijanie oferty szkoleniowej oraz podnoszenie jakości szkoleń
  • przygotowywanie oraz organizacja pokazów kulinarnych
  • obsługa wewnętrznych wydarzeń i wsparcie działań marketingowych i PR firmy
  • dbanie o jakość i prezencję dań serwowanych w Akademii
Nasze oczekiwania:
  • wykształcenie wyższe będzie dodatkowym atutem (preferowane kierunki związane z branżą HoReCa)
  • min. 3 lata doświadczenia w pracy na stanowisku Szefa Kuchni
  • doświadczenie w prowadzeniu szkoleń
  • doświadczenie międzynarodowe
  • bardzo dobra znajomość nowych trendów kulinarnych oraz branży HoReCa
  • dobra znajomość języka angielskiego
  • dobra znajomość MS Office (szczególnie Excel i Power Point)
  • kreatywność, otwartość na przekazywanie wiedzy i inspiracji innym
Oferujemy Ci:
  • konkurencyjne wynagrodzenie i atrakcyjne godziny pracy
  • możliwość tworzenia od podstaw nowoczesnego centrum szkoleniowego
  • możliwość realizacji najbardziej ambitnych celów kulinarnych, w oparciu o szeroki asortyment produktów dostępnych w halach MAKRO
  • możliwość budowania swojego profesjonalnego wizerunku w branży gastronomicznej
  • pasjonującą pracę w nowocześnie wyposażonej kuchni
  • bezpośredni dostęp i możliwość testowania kulinarnego szerokiej gamy produktów
  • atrakcyjny pakiet benefitów (m.in. zniżki na zakupy w MAKRO, prywatną opiekę medyczną, dofinansowanie kart sportowo-rekreacyjnych, dofinansowanie do posiłków)
  • duży zakres samodzielności oraz przyjazną i nieformalną atmosferę pracy

MAKRO Cash & Carry to międzynarodowa firma działająca w branży handlu hurtowego w 30 lokalizacjach w całym kraju.

 

Poznaj

MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

MAKRO jest częścią METRO Group, jednego z największych na świecie koncernów handlowych, oferuje swoim Klientom produkty najwyższej jakości po możliwie najniższych cenach. Jesteśmy najnowocześniejszą, samoobsługową hurtownią dla przedsiębiorców i ludzi biznesu.

Podobne oferty

  • Kucharz (K/M)

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie
    12 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz Śniadaniowy

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie
    12 godz.
    MISJA Będziesz dbał/a o przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości, w oparciu o zbilansowaną dietę, w myśl zasady zero waste cooking. Zadbasz o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać smaki z całego świata, delektując się kubkiem porannej kawy.
  • Kucharz / Kucharka

    Praca.pl Sp. z o.o.   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Grecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Kraków City West   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę
    8 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    13 godz.
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Kucharz (K/M)

    Mercure i Ibis Gdańsk Stare Miasto   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łyszkowice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / na zastępstwo  pełny etat
    16 godz.
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;