relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
8 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
pracownik fizyczny aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat Szukamy 2 pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Twój zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami; Dbanie o jakość przygotowywanych posiłków; Dbanie o czystość kuchni i zaplecza kuchennego; Przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz zasad HACCP;
Klient portalu Praca.pl
Gardno
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
11 dni
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych posiłków. Utrzymanie porządku i czystości w kuchni oraz na zapleczu. Przestrzeganie zasad BHP i standardów HACCP.
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
20 godz.
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
Hotel Verde to najnowocześniejszy na Pomorzu, doskonale wyposażony obiekt wypoczynkowo-konferencyjny z bogatym zapleczem gastronomicznym i rekreacyjnym. Gwarantujemy wypoczynek w znakomitej atmosferze, o który dbać będą profesjonaliści.
Szef Kuchni
Miejsce pracy: zachodniopomorskie, Mścice/ Koszalin
Opis stanowiska
przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami
nadzór nad jakością wydawanych dań
planowanie i nadzorowanie menu
organizacja pracy własnej i zespołu
Wymagania
wykształcenie zawodowe - gastronomiczne
doświadczenie zawodowe na stanowisku szefa kuchni
znajomość różnorodnych technik kulinarnych
umiejętność zarządzania zespołem
Oferujemy
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
pracę w młodym, dynamicznym zespole
pracę w miłej atmosferze
możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego
możliwość rozwoju zawodowego
atrakcyjne wynagrodzenie
stabilne i długoterminowe zatrudnienie
elastyczny grafik pracy
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
8 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
pracownik fizyczny aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat Szukamy 2 pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Twój zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami; Dbanie o jakość przygotowywanych posiłków; Dbanie o czystość kuchni i zaplecza kuchennego; Przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz zasad HACCP;
Klient portalu Praca.pl
Gardno
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
11 dni
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych posiłków. Utrzymanie porządku i czystości w kuchni oraz na zapleczu. Przestrzeganie zasad BHP i standardów HACCP.
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
20 godz.
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...