Szef Kuchni

Sova Invest Sp z o.o.
Hajnówka, Nieznany Bór 1
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę / kontrakt B2B
praca stacjonarna
24 godz. temu

Enklawa Białowieska Forest&Spa – park wakacyjny położony w Puszczy Białowieskiej – poszukujemy pracowników do kuchni w nowo powstającej restauracji.

 

Aktualnie poszukujemy do naszego zespołu:

Szef Kuchni
Miejsce pracy: Hajnówka, Nieznany Bór 1
Do głównych zadań należy:
  • Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego
  • Opracowywaniem receptur i analiza „food cost”
  • Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni
  • Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych
  • Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług
  • Odpowiedzialność za wysoką jakość wydawanych dań oraz serwisu
Wymagania:
  • Doświadczenie w pracy w restauracji i kierowaniu zespołem
  • Duża wiedza kulinarna, innowacyjność, kreatywność
  • Doskonała organizacja pracy własnej i zespołu
  • Mile widziana znajomość kuchni podlaskiej i śródziemnomorskiej
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt
  • Dużą decyzyjność i niezależność
  • Realny wpływ na rozwój restauracji
  • Rozwój osobistej kariery zawodowej
  • Bardzo dobre warunki finansowe zatrudnienia
  • Gwarantujemy zakwaterowanie
Osoby zainteresowane pracą proszone są o wysłanie oferty swojego CV klikając w przycisk aplikowania.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Aplikuj szybko
?  Co oznacza „Aplikuj szybko”?
„Aplikuj szybko” oznacza, że jednym kliknięciem zaaplikujesz na ogłoszenie. Pracodawca otrzyma CV użyte przez Ciebie przy wcześniejszym aplikowaniu lub ostatni dodany przez Ciebie plik w Moje CV. Aby skorzystać z funkcji “Aplikuj szybko” musisz być zalogowany.
 

Poznaj

Sova Invest Sp z o.o.

Enklawa Białowieska – park wakacyjny położony w Puszczy Białowieskiej.

Podobne oferty

  • Kucharz / Kucharka

    Sova Invest Sp z o.o.   Hajnówka, Nieznany Bór 1    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    24 godz.
    Do głównych zadań należy: Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy. Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Dbanie o dostępność środków...
  • Szef kuchni

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Inowrocław    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    22 godz.
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Toruń    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    22 godz.
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Żnin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    22 godz.
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kucharz / Kucharka

    Koliba Pod Czarcim Kopytem   Ustroń, W drodze na szczyt góry Rownica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / praktykant/stażysta  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska Od 35 lat serwujemy dania kuchni regionalnej jako rodzinna restauracja na Rownicy w województwie śląskim. Poszukujemy do pracy kucharki albo kucharza.
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Kucharz kuchni gorącej / zimnej / śniadaniowej

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...