Najnowsze oferty pracy

  • Asystent ds. Jakości Produktów

    Transgourmet Polska Sp. z o.o. / Selgros Cash&Carry   Poznań    praca stacjonarna
    asystent  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: prace nad projektem opakowania i etykiety produktu marki własnej z uwzględnieniem obowiązującego prawa żywnościowego i niespożywczego, opracowanie dokumentacji jakościowej, w tym specyfikacji, zlecanie badań laboratoryjnych, przeprowadzanie oceny...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kontroler Jakości

    Dr Gerard Sp. z o.o.   Radzyń Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Główne zadania: pobieranie prób i wykonywanie analiz surowców i opakowań, półfabrykatów oraz wyrobów gotowych; kontrola jakości półfabrykatów i wyrobów w toku produkcji; badania przechowalnicze wyrobów; kontrola higieniczna obszaru produkcji oraz magazynów; obsługa sprzętu...
  • Młodszy Technolog Żywności

    YANGO Sp. z o.o.   Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
  • Specjalista / Specjalistka - Starszy Specjalista / Starsza Specjalistka ds. Analiz (Pracownia Analiz Sensorycznych)

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior  pełny etat
    6 dni
    Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych; Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym; Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań; Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania jakością; Autoryzacja wyników badań;...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
  • Młodszy Specjalista ds. Inżynieryjno - Technicznych w Katedrze i Zakładzie Bromatologii

    GDAŃSKI UNIWERSYTET MEDYCZNY   Gdańsk    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    DO ZADAŃ OSOBY ZATRUDNIONEJ NA TYM STANOWISKU BĘDZIE NALEŻAŁO: Udział i pomoc w organizacji zajęć dydaktycznych i prac badawczych prowadzonych w Katedrze i Zakładzie Bromatologii; Przygotowanie i standaryzacja odczynników, próbek, szkła, sprzętu i stanowisk pracy na zajęcia dydaktyczne...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Wielkopolskie Tarnowo Podgórne Technolog żywności Tarnowo Podgórne
Technolog Żywności (Produkcja dań gotowych i garmażeryjnych)

Technolog Żywności (Produkcja dań gotowych i garmażeryjnych)

Piotr i Paweł S.A.
Tarnowo Podgórne
praca stacjonarna
3470 dni temu

 

W związku z dynamicznym rozwojem naszej organizacji poszukujemy Kandydata/Kandydatki do pracy w jednej z naszych spółek, na stanowisku:


Technolog Żywności (Produkcja dań gotowych i garmażeryjnych)

Miejsce pracy: Tarnowo Podgórne

Zadania:
  • wykształcenie wyższe: technologia żywności, technologia przemysłu spożywczego lub kierunki pokrewne
  • min. roczne doświadczenia w branży (warunek konieczny)
  • znajomość przepisów branżowych
  • znajomość przepisów dotyczących znakowania produktów
  • znajomość nowoczesnych technologii w przemyśle spożywczym
Oczekujemy:
  • koordynacja projektów związanych z wprowadzaniem nowych produktów
  • przygotowywanie kalkulacji produktów
  • tworzenie nowych receptur
  • prowadzenie testów produkcyjnych
  • nieustanne ulepszanie procesów technologicznych
  • tworzenie dokumentacji produkcyjnej
  • optymalizacja receptur i opakowań
Oferujemy:
  • zatrudnienie w pełnym wymiarze godzin pracy
  • wysoką kulturę pracy w rozwijającej się organizacji
  • ciekawą i atrakcyjną pracę w przyjaznej atmosferze
  • możliwość rozwoju zawodowego poprzez udział w szkoleniach oraz różnorodnych projektach

 


Osoby zainteresowane prosimy o składanie aplikacji poprzez przycisk „Aplikuj”.
Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu tylko z wybranymi kandydatami

Kliknięcie przycisku „Wyślij” oznacza, że wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla potrzeb obecnego jak i przyszłych procesów rekrutacji, prowadzonych przez spółkę „Piotr i Paweł" spółka akcyjna, spółkę "Kuchnia Polki" sp. z o.o. oraz inne podmioty prowadzące supermarkety pod znakiem „Piotr i Paweł” zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.). Podanie danych jest dobrowolne, w każdej chwili przysługuje Ci prawo do wglądu do swoich danych, ich poprawiania lub usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacji i spowoduje niezwłoczne usunięcie Twoich danych. Jeżeli nie wyrażasz takiej zgody, prosimy, abyś nie klikał tego przycisku.
 

Podobne oferty

  • Asystent ds. Jakości Produktów

    Transgourmet Polska Sp. z o.o. / Selgros Cash&Carry   Poznań    praca stacjonarna
    asystent  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: prace nad projektem opakowania i etykiety produktu marki własnej z uwzględnieniem obowiązującego prawa żywnościowego i niespożywczego, opracowanie dokumentacji jakościowej, w tym specyfikacji, zlecanie badań laboratoryjnych, przeprowadzanie oceny...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kontroler Jakości

    Dr Gerard Sp. z o.o.   Radzyń Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Główne zadania: pobieranie prób i wykonywanie analiz surowców i opakowań, półfabrykatów oraz wyrobów gotowych; kontrola jakości półfabrykatów i wyrobów w toku produkcji; badania przechowalnicze wyrobów; kontrola higieniczna obszaru produkcji oraz magazynów; obsługa sprzętu...
  • Młodszy Technolog Żywności

    YANGO Sp. z o.o.   Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
  • Specjalista / Specjalistka - Starszy Specjalista / Starsza Specjalistka ds. Analiz (Pracownia Analiz Sensorycznych)

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior  pełny etat
    6 dni
    Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych; Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym; Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań; Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania jakością; Autoryzacja wyników badań;...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
  • Młodszy Specjalista ds. Inżynieryjno - Technicznych w Katedrze i Zakładzie Bromatologii

    GDAŃSKI UNIWERSYTET MEDYCZNY   Gdańsk    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    DO ZADAŃ OSOBY ZATRUDNIONEJ NA TYM STANOWISKU BĘDZIE NALEŻAŁO: Udział i pomoc w organizacji zajęć dydaktycznych i prac badawczych prowadzonych w Katedrze i Zakładzie Bromatologii; Przygotowanie i standaryzacja odczynników, próbek, szkła, sprzętu i stanowisk pracy na zajęcia dydaktyczne...