Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego

    Praca.pl   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Praca.pl   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
  • Kierownik Kawiarni

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Prowadzenie kawiarni i tworzenie przyjaznej atmosfery, Dbanie o świetną obsługę klientów, Trzymanie poziomu bezpieczeństwa jedzenia i picia, Zarządzanie zespołem baristów i pomoc w obsłudze, Ciągła nauka o jedzeniu i pasja do kawy.
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Koordynowanie pracy w kawiarni i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Koordynacja pracy baristów i współpraca przy bieżącej obsłudze...
  • Kierownik sali restauracyjnej

    Praca.pl   Rzeszów    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem i prowadzenie szkoleń, Obsługa klientów i budowanie dobrych relacji, Utrzymanie czystości i estetyki restauracji, Kontakt i współpraca z kuchnią i innymi działami, Nadzór nad eventami, np. weselami.
  • Kierownik sali

    HOTEL ZIMOWIT   Rzeszów    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Nadzór nad zespołem pracowników, szkolenia Profesjonalna obsługa i budowanie pozytywnych relacji z gośćmi; Dbanie o wystrój i czystość restauracji; Komunikacja i współpraca z pracownikami kuchni i innymi działami; Dopilnowanie organizowanych przyjęć i wesel na obiekcie;
  • Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii

    specjalista (mid)  kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Twój zakres obowiązków: pozyskiwanie nowych klientów w kanale HORECA w swoim obszarze działania; aktywna sprzedaż i pozyskiwanie nowych zamówień; budowanie pozytywnych relacji biznesowych; profesjonalna obsługa i doradztwo kulinarne; monitorowanie rynku i jego analiza w sektorze HORECA;...
  • Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii

    specjalista (mid)  kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Twój zakres obowiązków: pozyskiwanie nowych klientów w kanale HORECA w swoim obszarze działania; aktywna sprzedaż i pozyskiwanie nowych zamówień; budowanie pozytywnych relacji biznesowych; profesjonalna obsługa i doradztwo kulinarne; monitorowanie rynku i jego analiza w sektorze HORECA;...
  • Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii

    specjalista (mid)  kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Twój zakres obowiązków: pozyskiwanie nowych klientów w kanale HORECA w swoim obszarze działania; aktywna sprzedaż i pozyskiwanie nowych zamówień; budowanie pozytywnych relacji biznesowych; profesjonalna obsługa i doradztwo kulinarne; monitorowanie rynku i jego analiza w sektorze HORECA;...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Jachranka Kierownik Lokalu Gastronomicznego Jachranka
Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Jachranka
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
21 dni temu
Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego
Miejsce pracy: Jachranka
Twój zakres obowiązków
  • Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
  • Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
  • Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego,
  • Znajomość  procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Nasze wymagania
  • Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
  • Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
  • Wysoka kultura osobista, otwartość,
  • Dyspozycyjność do pracy w weekendy i święta.
Oferujemy:
  • Przejrzyste zasady wynagradzania zależne od posiadanego doświadczenia,
  • Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
  • Program Emerytalny,
  • Zniżki na produkty i usługi hotelowe,
  • Program Rekomendacji Pracowników,
  • Prywatna Opieka Medyczna,
  • Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego

    Praca.pl   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Praca.pl   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
  • Kierownik Kawiarni

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Prowadzenie kawiarni i tworzenie przyjaznej atmosfery, Dbanie o świetną obsługę klientów, Trzymanie poziomu bezpieczeństwa jedzenia i picia, Zarządzanie zespołem baristów i pomoc w obsłudze, Ciągła nauka o jedzeniu i pasja do kawy.
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Koordynowanie pracy w kawiarni i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Koordynacja pracy baristów i współpraca przy bieżącej obsłudze...
  • Kierownik sali restauracyjnej

    Praca.pl   Rzeszów    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem i prowadzenie szkoleń, Obsługa klientów i budowanie dobrych relacji, Utrzymanie czystości i estetyki restauracji, Kontakt i współpraca z kuchnią i innymi działami, Nadzór nad eventami, np. weselami.
  • Kierownik sali

    HOTEL ZIMOWIT   Rzeszów    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Nadzór nad zespołem pracowników, szkolenia Profesjonalna obsługa i budowanie pozytywnych relacji z gośćmi; Dbanie o wystrój i czystość restauracji; Komunikacja i współpraca z pracownikami kuchni i innymi działami; Dopilnowanie organizowanych przyjęć i wesel na obiekcie;
  • Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii

    specjalista (mid)  kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Twój zakres obowiązków: pozyskiwanie nowych klientów w kanale HORECA w swoim obszarze działania; aktywna sprzedaż i pozyskiwanie nowych zamówień; budowanie pozytywnych relacji biznesowych; profesjonalna obsługa i doradztwo kulinarne; monitorowanie rynku i jego analiza w sektorze HORECA;...
  • Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii

    specjalista (mid)  kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Twój zakres obowiązków: pozyskiwanie nowych klientów w kanale HORECA w swoim obszarze działania; aktywna sprzedaż i pozyskiwanie nowych zamówień; budowanie pozytywnych relacji biznesowych; profesjonalna obsługa i doradztwo kulinarne; monitorowanie rynku i jego analiza w sektorze HORECA;...
  • Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii

    specjalista (mid)  kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Twój zakres obowiązków: pozyskiwanie nowych klientów w kanale HORECA w swoim obszarze działania; aktywna sprzedaż i pozyskiwanie nowych zamówień; budowanie pozytywnych relacji biznesowych; profesjonalna obsługa i doradztwo kulinarne; monitorowanie rynku i jego analiza w sektorze HORECA;...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...