Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Kucharz

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    TWOJA MISJA Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz...
  • Kucharz (K/M)

    Mercure i Ibis Gdańsk Stare Miasto   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
  • Kucharz / Kucharka

    Praca.pl Sp. z o.o.   pomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Grecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdańsk Posejdon   Gdańsk    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 godz.
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
  • Kucharz

    Bax-Pol Henryk Bartoszewicz   Górzno, ul. Wczasowa 1    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat   5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Pomorskie Szef Kuchni Pomorskie
Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef

Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef

Action Recruitment
pomorskie
praca stacjonarna
2436 dni temu

Ogłoszenie numer: 1756494, z dnia 2017-08-28

Action Recruitment zajmuje się rekrutacją pracowników na stanowiska kierownicze i zarządzające branży hotelarskiej już od ponad 43 lat.


Nasi klienci to renomowane hotele i obiekty gastronomiczne na terenie Irlandii, Irlandii Północnej oraz Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jesteśmy profesjonalistami z dużym doświadczeniem w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Znamy swoich klientów osobiście i doskonale rozumiemy co jest oczekiwane od kandydatów.


Decydując się na zgłoszenie swojej kandydatury za naszym pośrednictwem możesz być spokojny, Twoja kariera i bezpieczeństwo są w dobrych rękach.


Nigdy, pod żadnym pozorem nie pobieramy opłat od kandydatów.

 

Action Recruitment poszukuje kandydatów na pozycję:

Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef

Miejsce pracy: pomorskie

 

Opis stanowiska

  • miejsce pracy: Irlandia

Action Recruitment poszukuje kandydatów na stanowisko Zastępcy Szefa kuchni w 4* hotelu w na północy Irlandii.


Do obowiązków kandydata należeć będzie:

  • Wspieranie Szefa Kuchni w codziennych obowiązkach
  • Sprawne i umiejętne zarządzanie podległym personelem
  • Zarządzanie podległym personelem na zmianie
  • Kontrola kosztów i zamówień
  • Sporządzanie grafików pracy zespołu
  • Współtworzenie menu
  • Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami
  • Nadzór i kontrola kosztów działu
  • Możliwość wdrożenia/ realizacji własnych pomysłów
  • Dbałość o jak najlepszy wizerunek Restauracji Hotelowej

 

Wymagania

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku min. 2 lata
  • Doświadczenie w zarządzaniu podległym zespołem
  • Pasja, kreatywność, wyobraźnia, miłość do gotowania
  • Sumienność i precyzja w wykonywaniu obowiązków
  • Pogodne, optymistyczne usposobienie, charakter nastawiony na działanie
  • Dyspozycyjność
  • Bardzo dobra organizacja pracy własnej

Oferujemy

  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Stałe zatrudnienie
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Pracę w prestiżowym miejscu oraz szkolenia branżowe
  • Pomoc w relokacji
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Kucharz

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    TWOJA MISJA Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz...
  • Kucharz (K/M)

    Mercure i Ibis Gdańsk Stare Miasto   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
  • Kucharz / Kucharka

    Praca.pl Sp. z o.o.   pomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Grecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdańsk Posejdon   Gdańsk    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 godz.
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
  • Kucharz

    Bax-Pol Henryk Bartoszewicz   Górzno, ul. Wczasowa 1    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat   5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.