- prowadzenie warsztatów czekoladowych dla grup dzieci, młodzieży i dorosłych
- przygotowanie pomieszczenia do prowadzenia warsztatów i drobne prace porządkowe po zakończeniu każdej sesji
- rozpowszechnianie wiedzy o czekoladzie i procesach zachodzących przy procesie wytwarzania słodyczy czekoladowych
- zachęcanie uczestników warsztatów do korzystania z innych atrakcji na terenie muzeum (zwiedzanie, sklep, pijalnie)
- wykształcenie średnie
- minimum 1 rok doświadczenia w prowadzeniu warsztatów (gastronomicznych lub artystycznych) dla dzieci, młodzieży i dorosłych
- znajomość języka angielskiego umożliwiająca swobodne prowadzenie warsztatów
- gotowość do pracy w weekendy i w godzinach wieczornych
- elastyczna dostępność – minimum 30 godz. w tygodniu
- aktualne badanie sanitarno-epidemiologiczne (mile widziane)
- otwartość na klienta, łatwość wchodzenia w interakcje i nawiązywanie kontaktów
- łatwość w przekazywaniu wiedzy różnym grupom wiekowym
- umiejętność dobrej organizacji pracy własnej, odpowiedzialność, komunikatywność,
- uczciwość, sumienność, wysoka kultura osobista
Poznaj
Lotte Wedel Sp. z o.o.
Wedel od 1851 roku dostarcza konsumentom przyjemność płynącą z intensywnego i głębokiego smaku czekolady i jest podziwiany za kunszt tworzenia produktów najwyższej jakości. W wedlowskim portfolio znajdują się m.in. takie słodycze jak Ptasie Mleczko®, Mieszanka Wedlowska, czekolady, ciastka, wafle, praliny, batony oraz Torcik Wedlowski. Misja Wedla: „Zmieniamy się nieustannie, by budzić radość w nas i w naszych klientach” odzwierciedla filozofię działania, która zakłada odpowiadanie na wyzwania współczesnego świata jako odpowiedzialny producent, pracodawca, sąsiad i partner. Przepisem na sukces Wedla są ludzie, których wyróżnia poczucie dumy z tworzenia polskiej marki słodyczy, wybieranych przez miliony ludzi. Nasz przepis to ludzie.