Najnowsze oferty pracy

  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    Polska Żegluga Morska PP (Polsteam)   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Kucharz / Kucharka

    Praca.pl Sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Grecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  aplikuj bez CV
    12 dni
    Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Kucharz / Kucharka

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
  • Kucharz a'la carte

    Restauracje Sowa Bydgoszcz   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz (mice) (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni

P.T.U. Wika Barbara Bronicka Jaskólska
Karpacz
praca stacjonarna
1438 dni temu

Artus Resort składający się z Hotelu Artus oraz Sowiej Doliny (część apartamentowa) poszukuje osoby na stanowisko:

Szef Kuchni
Miejsce pracy: Karpacz
OPIS STANOWISKA:
  • koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni,
  • odpowiedzialność za realizację budżetu działu kuchni, przewidywanie i planowani wydatków związanych z działalnością gastronomiczną hotelu,
  • kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji) oraz racjonalne gospodarowanie towarem,
  • odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i serwisu na najwyższym poziomie,
  • wykonywanie pracy zgodnie z zasadami przyjętymi w Artus Resort,
  • dbanie o wskaźniki ilościowe i jakościowe (FC),
  • przestrzeganie zasad HACCP i BHP,
  • nadzorowanie przygotowywania bufetów: śniadanie oraz obiadokolacja, zapewniając liczbę potrwa i produktów dostosowanych do liczby Gości,
  • przygotowywanie receptur dań z karty i stworzenie instrukcji ich przygotowania,
  • dbanie o estetyczny i atrakcyjny wygląd podawanych potraw,
  • dbaniem o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów,
  • tworzenie nowych dań do menu,
  • szkolenie nowo zatrudnionych kucharzy,
  • sporządzanie zamówień oraz odbiór dostaw.
OFERUJEMY:
  • pracę w zdolnym, przyjaznym zespole,
  • stabilne zatrudnienie,
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • możliwość zakwaterowania,
  • możliwość rozwoju zawodowego
WYMAGANIA:
  • minimum 3-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa w restauracji lub hotelu,
  • doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań,
  • umiejętne i efektywne zarządzanie, szkolenie i motywacja zespołu,
  • znajomość przepisów: HACCP oraz bezpieczeństwa i higieny pracy,
  • doskonałe  zorientowanie na realizację wyznaczonych celów,
  • doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań,
  • ważne badania sanitarno-epidemiologicznych,
  • wysoka kultura osobista, komunikatywność, odpowiedzialność, punktualność.
Podanie danych osobowych w dokumentach aplikacyjnych jest dobrowolne, lecz konieczne do przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego. Konsekwencją niepodania danych osobowych jest brak możliwości przeprowadzenia postępowania rekrutacyjnego. Przed wysłaniem CV, prosimy o sprawdzenie, czy aplikacja zawiera klauzulę o następującej treści:
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.
Zgłoszenia bez klauzuli nie będą wykorzystywane do celów rekrutacji i zostaną usunięte.

Przysługuje Pani/Panu prawo do dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania i przenoszenia danych.
 

Podobne oferty

  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    Polska Żegluga Morska PP (Polsteam)   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Kucharz / Kucharka

    Praca.pl Sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Grecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  aplikuj bez CV
    12 dni
    Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Kucharz / Kucharka

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
  • Kucharz a'la carte

    Restauracje Sowa Bydgoszcz   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz (mice) (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!