Najnowsze oferty pracy

  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    10 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Kucharz / Kucharka

    Praca.pl Sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Grecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Kucharz

    Bax-Pol Henryk Bartoszewicz   Górzno, ul. Wczasowa 1    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat   5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
  • Kucharz / Kucharka

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 godz.
    Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
  • Kucharz

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    TWOJA MISJA Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz...
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz a'la carte

    Restauracje Sowa Bydgoszcz   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łyszkowice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
  • Kucharz (K/M)

    Mercure i Ibis Gdańsk Stare Miasto   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
Zobacz więcej ofert pracy

Executive Chef

The Bridge Wrocław - MGallery by Sofitel
Wrocław
praca stacjonarna
1351 dni temu

THE BRIDGE WROCLAW MGALLERY

The Craft Restaurant located in Ostrow Tumski pays homage to Wroclaw`s history of trade and craftmanship in an inspiring concept that excites all senses.

The Bridge Wrocław - MGallery by Sofitel

MGallery is where captivating stories are lived and shared. With more than 90 storied boutique hotels around the world, each MGallery tells a unique story inspired by the destination.

Executive Chef
Miejsce pracy: Wrocław
MISSION
  • Drive one of the most exciting food concept in Wroclaw today on the main focus of craftsmanship and to represent it in all FB offers, including breakfast, banquet and all related offers
  • Keep the quality destination in Wroclaw for eating and socializing
  • Craft kitchen should revolve around food and highlight the makers, producers and growers that we admire working with.
PERSONALITY AND SKILLS
  • Creative, passionate personality
  • Share experience with the team to guide them to new culture heights
  • Team player
  • Open to flowless communication with the whole team and active participation on digital surfaces
  • Commitment and motivation to drive the restaurant to the highest culinary quality
  • Positive Can Do attitude
  • Happy personality and ability to interact with guest and staff
  • Ability to work well under pressure of time
  • Following Direct Food Safety and Hygiene to international standards and ensure compliance with all local regulation
SPECIFIC REQUIREMENTS
  • Experience in concept restaurant (international experience desirable), representing a crafty taste based on local and natural ingredients
  • Knowledge and experience to drive hotel and conference food and beverage operations
  • Fluent Polish and good notion of English is a must
WE OFFER
  • Drive the concept
  • A unique envirnment
  • Competitive remuneration and attractive bonus system
Job reference: EC/30072020/MGW/ASP
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    10 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Kucharz / Kucharka

    Praca.pl Sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Grecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Kucharz

    Bax-Pol Henryk Bartoszewicz   Górzno, ul. Wczasowa 1    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat   5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
  • Kucharz / Kucharka

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 godz.
    Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
  • Kucharz

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    TWOJA MISJA Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz...
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz a'la carte

    Restauracje Sowa Bydgoszcz   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łyszkowice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
  • Kucharz (K/M)

    Mercure i Ibis Gdańsk Stare Miasto   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...