Miejsce pracy: Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)
Opis stanowiska
Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem.
Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO.
Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
Działania na rzecz zwiększenia rentowności kontraktu.
Raportowanie wyników do przełożonych i utrzymywanie relacji z klientem.
Wdrażanie usprawnień organizacyjnych i technologicznych.
Wymagania
Doświadczenie na stanowisku kierowniczym w gastronomii (mile widziana gastronomia zamknięta).
Znajomość zasad HACCP.
Dobra znajomość MS Office.
Znajomość prawa pracy i praktyka w zarządzaniu zespołem.
Umiejętność organizacji pracy, odpowiedzialność i nastawienie na realizację celów.
Oferujemy
Zatrudnienie na umowę o pracę w stabilnej, międzynarodowej organizacji.
Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia.
Pracę w systemie zadaniowym.
Benefity pozapłacowe: możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy.
Niezbędne narzędzia pracy, wsparcie zespołu oraz szkolenia i możliwość rozwoju wewnątrz organizacji.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Administratorami Twoich danych osobowych jest pracodawca publikujący daną ofertę oraz Praca.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-493), ul. Bolesława Prusa 2. Wysyłając aplikację wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych przez obu administratorów w celach związanych z procesem rekrutacji. Masz prawo wglądu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Szczegółowe zasady przetwarzania danych określa Polityka prywatności.
Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
specjalista junior / mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat
7 dni
Obowiązki: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat
12 dni
Opis stanowiska Zarządzanie sprzedażą i operacjami działu piekarni/cukierni. Kreowanie i realizacja akcji handlowych. Nadzór nad produkcją i zamówieniami. Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów. Kierowanie zespołem i realizowanie celów sprzedażowych.
specjalista junior / mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
15 dni
obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren Dolnego Śląska, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.