Przesuń w lewo lub prawo,
aby przejść do następnej lub poprzedniej oferty pracy

Kierownik Gastronomii

EURO-HOTELE SP. Z O.O.

Kraków

153 dni temu

Ogłoszenie numer: 1972468, z dnia 2018-05-21

Kompleks dwóch hoteli z 393 pokojami, 16 multimedialnymi salami konferencyjnymi oraz premium wellness SPA no. 5, działający pod markami z rodziny Hilton Worldwide w Krakowie - Doubletree by Hilton hotel Krakow & Convention Center oraz Hampton by Hilton Krakow, poszukują idealnego kandydata na stanowisko:

Kierownik Gastronomii

Miejsce pracy: małopolskie / Kraków

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie kilkuosobowym zespołem pracowników
  • Efektywne planowanie pracy podległemu zespołowi
  • Dbanie o wizerunek całej gastronomii Hotelu (restauracja, bar, dział bankietów)
  • Współpraca przy planowaniu akcji promocyjnych
  • Współpraca z Szefem Kuchni w ramach organizacji przyjęć
  • Kontakt z klientami w ramach organizacji imprez okolicznościowych oraz firmowych
  • Przygotowywanie ofert dla Klientów
  • Prowadzenie rozliczeń finansowych, stanów magazynowych, planów budżetowych
  • Kontakt z dostawcami, optymalizacja kosztów zakupów
  • Ścisła współpraca z innymi działami oraz Dyrekcją
  • Dbanie o wysoki standard usług oraz zadowolenie klientów

Wymagania

  • Wykształcenie min. średnie
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • Min. 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Doświadczenie w budowaniu i utrzymywaniu relacji z klientami
  • Prawo jazdy kat. B
  • Doskonała znajomość specyfiki pracy w branży gastronomicznej oraz rynku dostawców
  • Umiejętności negocjacyjne, sprzedażowe
  • Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
  • Dobra organizacja czasu pracy zespołu
  • Umiejętność rozwiązywania konfliktów oraz pracy pod presją czasu
  • Dyspozycyjność

Oferujemy

  • Umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Rozwój w najbardziej dynamicznej sieci regionu
  • Opiekę lekarską w prywatnej klinice
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Poznaj stanowisko: Kierownik ds. Gastronomii

Kierownik do spraw gastronomii, jak sugeruje sama nazwa stanowiska, jest osobą odpowiedzialną za nadzorowanie i koordynowanie prac podległego personelu, zajmującego się gastronomiczną stroną funkcjonowania hotelu, restauracji, etc. Głównym zadaniem kierownika jest zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych posiłków, weryfikowanie prac personelu pod kątem wewnętrznych norm jakości i założonego harmonogramu. Zadaniem ...
Kierownik ds. Gastronomii Praca Kierownik ds. Gastronomii

Szukaj pracy według:

Dolnośląskie:
Wrocław (775)
Wałbrzych (58)
Legnica (124)
Kujawsko-pomorskie:
Bydgoszcz (186)
Toruń (104)
Lubelskie:
Lublin (233)
Chełm (36)
Lubuskie:
Łódzkie:
Małopolskie:
Kraków (951)
Tarnów (61)
Nowy Sącz (43)
Mazowieckie:
Warszawa (2065)
Radom (179)
Płock (50)
Opolskie:
Opole (186)
Nysa (69)
Podkarpackie:
Rzeszów (143)
Przemyśl (35)
Podlaskie:
Białystok (130)
Suwałki (39)
Łomża (30)
Pomorskie:
Gdańsk (456)
Gdynia (191)
Słupsk (64)
Śląskie:
Katowice (492)
Częstochowa (169)
Świętokrzyskie:
Warmińsko-mazurskie:
Olsztyn (159)
Elbląg (65)
Ełk (48)
Wielkopolskie:
Poznań (607)
Kalisz (79)
Konin (67)
Zachodniopomorskie:
Szczecin (339)
Koszalin (75)
Kołobrzeg (44)
Auchan (86)
Tesco (118)
Inditex (39)
OBI (9)
PKP (9)
STRABAG (4)
ABB (99)
Accenture (209)
Carrefour (160)
PKO BP (314)
KPMG (37)
Orange (31)
IKEA (39)
Budimex (19)

Rekrutują z Praca.pl