Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Warszawa, ul. Modlińska 56    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    19 godz.
    Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    19 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Kawiarni

Wawel SA
Zakopane
praca stacjonarna
1831 dni temu

Firma Wawel SA to znany i ceniony lider branży cukierniczej w Polsce. Od ponad 100 lat produkujemy słodycze, które wyzwalają pozytywne uczucia. Tworząc nasze produkty kierujemy się hasłem „Wawel. Radość wyzwala”, gdyż wierzymy, że to właśnie słodycze poprawiają nastrój. Oferujemy blisko 150 produktów w 10 kategoriach. Jesteśmy twórcami takich kultowych marek jak Michałki, Malaga, Tiki Taki, Kasztanki czy Mieszanka Krakowska. Nasze produkty obecne są na pięciu kontynentach, w 50 krajach. Od 1998 roku jesteśmy spółką z powodzeniem notowaną na warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych. Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Kierownik Kawiarni
Miejsce pracy: Zakopane
Obowiązki:
  • zarządzanie kawiarnią Wawel SA i realizacja planów sprzedaży
  • dbanie o wizerunek firmy i realizowanie przyjętych standardów
  • inicjowanie i wdrażanie akcji marketingowych i promocyjnych
  • kierowanie podległym zespołem
  • raportowanie zgodnie z wewnętrznymi standardami Firmy
Wymagania:
  • dwu letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej
  • minimum średnie wykształcenie
  • dobra znajomość języka angielskiego
  • umiejętności planowania i organizowania pracy własnej i podległego zespołu
  • dodatkowym atutem będzie doświadczenie w organizacji aktywności promocyjnych
  • predyspozycje menadżerskie, wysoka kultura osobista
  • znajomość programów fiskalnych i MS Office
  • aktualne badania sanitarne
Firma oferuje:
  • stabilną o pracę w prestiżowym miejscu
  • i profesjonalnym zespole
  • wynagrodzenie adekwatne do osiąganych
  • wyników sprzedażowych
  • pakiet benefitów i szkoleń
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Wawel SA

W Wawelu wierzymy w Dobre Składniki, zarówno w naszych produktach, jak i w życiu. Każdego dnia staramy się, by wszystko to, co robimy – robić jak najlepiej. Jesteśmy dumni z naszych słodyczy, które dając ludziom przyjemność, pomagają zmieniać codzienność na lepszą. Chcesz pracować z ludźmi, którzy lubią, to co robią? Dołącz do nas! 

Podobne oferty

  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Warszawa, ul. Modlińska 56    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    19 godz.
    Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    19 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.