Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    13 godz.
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
  • Kierownik - Manager Działu Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Obowiązki: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...
  • Kierownik Marketu Dział Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Opis stanowiska Zarządzanie sprzedażą i operacjami działu piekarni/cukierni. Kreowanie i realizacja akcji handlowych. Nadzór nad produkcją i zamówieniami. Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów. Kierowanie zespołem i realizowanie celów sprzedażowych.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Wrocław, i okolice    praca mobilna   dziś wygasa
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren Dolnego Śląska, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik / Kierowniczka Zmiany Gastronomii

VHM Hotel Management Sp. z o. o.
Dąbrowa Górnicza
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę / zlecenie
praca stacjonarna
148 dni temu
HOLIDAY INN DĄBROWA GÓRNICZA
Kierownik / Kierowniczka Zmiany Gastronomii
Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza
Nr ref.: KZG/0625/HIDG
Twój zakres obowiązków
  • Odpowiedzialność m.in. za zarządzanie operacjami gastronomicznymi podczas swojej zmiany
  • Nadzór nad zespołem pracowników (kelnerzy, barmani) oraz ich motywowanie do osiągania najlepszych wyników
  • Organizowanie pracy w restauracji, w tym zapewnienie sprawnej obsługi Gości oraz dbanie o wysoką jakość świadczonych usług
  • Monitorowanie zapasów, dbanie o odpowiednią organizację przestrzeni pracy
  • Rozwiązywanie bieżących problemów związanych z punktami gastronomicznymi w hotelu
  • Zapewnienie przestrzegania procedur higienicznych oraz BHP
  • Odpowiedzialność za realizację celów sprzedażowych
  • Raportowanie wyników do przełożonych
Nasze wymagania
  • Doświadczenie w pracy w gastronomii na stanowisku kierowniczym
  • Umiejętności przywódcze i doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Znajomość zasad HACCP, BHP oraz standardów gastronomicznych
  • Wysoka kultura osobista i umiejętność pracy z klientem
  • Zdolności organizacyjne i elastyczność w działaniu
  • Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym (weekendy, święta)
Mile widziane
  • Język angielski
Zapewnimy Ci
  • przyjazną, nieformalną atmosferę pracy opartą na wzajemnym szacunku i zaufaniu, w pełnym entuzjazmu zespole
  • stabilne zatrudnienie w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
  • szkolenia oraz możliwości rozwoju zawodowego
  • pełny i kompleksowy program wdrożenia w nowe obowiązki
  • prywatną opiekę medyczną wraz z pakietem stomatologicznym i kartę Multisport
  • uniform służbowy
  • zniżki pracownicze w ramach sieci IHG i Grupy Satoria
  • pracę na podstawie umowy o pracę lub jeśli wolisz elastyczny czas pracy - w  ramach umowy zlecenia.

Administratorem Państwa danych osobowych jest VHM Hotel Management Sp. z o. o.  z siedzibą w Warszawie, zarejestrowana w rejestrze przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000219806, NIP: 5272464408.

Dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji procesu rekrutacji.

Przetwarzanie danych osobowych będzie prowadzone zgodnie z przepisami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE. – dalej Rozporządzenie.

W każdej chwili mogą Państwo cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych, ale cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Przysługuje Państwu prawo do:

  1. żądania od administratora dostępu do Państwa danych osobowych;
  2. sprostowania danych osobowych
  3. usunięcia danych osobowych;
  4. ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
  5. wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania;
  6. przenoszenia danych
  7. wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Dane osobowe będą przetwarzane przez okres prowadzenia rekrutacji na aplikowane stanowisko, a dane dodatkowe nie dłużej niż do momentu cofnięcia zgody.

Jeżeli kandydat wyrazi zgodę jego dane osobowe mogą być przetwarzane również na potrzeby przyszłych rekrutacji. Dane wówczas będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celu przetwarzania jednak nie dłużej niż 24 miesiące.

Podanie przez Państwa danych osobowych w ramach aplikacji ma charakter obligatoryjny gdyż ich podania wymagają przepisy Kodeksu Pracy (Pracodawca ma prawo ich żądania), a w przypadku innych nieobligatoryjnych danych podanych w CV np.: dotyczących zainteresowań, czy zdjęcia kandydata, ich podanie ma charakter dobrowolny, przy czym podanie danych obligatoryjnych jest niezbędne do zawarcia z Państwem umowy o pracę.

Państwa dane osobowe będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej tj. do podmiotów z sieci Hilton, na podstawie wyraźnej Państwa zgody.

Przekazywanie danych do EOG może odbyć się tylko i wyłącznie na podstawie odrębnej zgody.

 

Poznaj

Satoria Group S.A.

SATORIA Group S.A. to polska grupa kapitałowa działająca na rynku od ponad 40 lat, lider w organizacji i zarządzaniu obiektami hotelarsko–konferencyjnymi oraz wynajmie powierzchni biurowych.

Grupa Kapitałowa SATORIA zarządza siedmioma własnymi hotelami klasy biznes i klasy turystycznej działającymi pod markami BEST WESTERN, START hotel, RT Hotels w Warszawie i Krakowie. Wkrótce do portfolio grupy dołączy również marka Hampton by Hilton.

DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU !

Podobne oferty

  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    13 godz.
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
  • Kierownik - Manager Działu Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Obowiązki: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...
  • Kierownik Marketu Dział Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Opis stanowiska Zarządzanie sprzedażą i operacjami działu piekarni/cukierni. Kreowanie i realizacja akcji handlowych. Nadzór nad produkcją i zamówieniami. Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów. Kierowanie zespołem i realizowanie celów sprzedażowych.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Wrocław, i okolice    praca mobilna   dziś wygasa
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren Dolnego Śląska, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.