Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    2 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Kierownik / Kierowniczka Bufetu - Manager / Managerka Gastronomii

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Operacyjny Cateringu

ROYAL GROUP Sp. z o.o.
Warszawa
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę / kontrakt B2B
praca stacjonarna
755 dni temu
Historia Royal Catering rozpoczyna się w głowie 16-letniego Bartosza Siekierka, który już wtedy postawił sobie za cel stworzenie najlepszej firmy cateringowej w Polsce.

Przez kolejne 4 lata nabierał on doświadczenia, praktykując u renomowanych specjalistów z branży, szlifował swoje umiejętności organizacyjne. Kompetencje zdobywał pracując przy obsłudze wydarzeń organizowanych dla najznamienitszych postaci świata polityki i biznesu. W 2005 roku, gdy skończył 20 lat, otworzył własną firmę.

Początkowo głównym kanałem pozyskiwania klientów była „poczta pantoflowa”, szybko jednak dzięki determinacji i ciężkiej pracy, wsparciu żony Elżbiety oraz reinwestowaniu większości zarabianych środków, firma zaczęła się rozrastać, odnosić sukcesy i pozyskiwać coraz to większe i poważniejsze zlecenia.

Dziś właściciele firmy dużo podróżują, a podpatrzone na świecie połączenia smaków oraz trendy ekspozycyjne wprowadzają do swojej oferty. Bartosz Siekierka: „Naszą usługę traktujemy holistycznie, wierzymy, że to co jemy wpływa na jakość naszej energii, a tym samym życia. Mamy apetyt na życie i chcemy się nim dzielić ze światem. Nasze hasło to #ciesz się chwilą i właśnie to chcemy Wam podać ma tacy: niesamowite wrażenia smakowe, radość i szczęście”.

W związku z rozwojem firmy Royal Group Sp. z o.o. działającej w branży cateringowej poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierownik Operacyjny Cateringu
Miejsce pracy: Warszawa
Nasze wymagania
  • doświadczenie w branży cateringowej, przy organizacji imprez oraz eventów
  • dyspozycyjność
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • umiejętność motywowania oraz budowania zespołu pracowników
  • znajomość rynku gastronomicznego oraz branży eventowej
  • dobre umiejętności organizacyjne
  • wysokie umiejętności interpersonalne – mile widziane
  • kreatywność
  • nastawienie na cele
  • gotowość do pracy w dynamicznym środowisku
  • wysoka kultura osobista , pozytywne usposobienie
  • mile widziana znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację
  • prawo jazdy kategorii B
Twój zakres obowiązków
  • zarządzanie zespołem obsługi cateringowej
  • zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta
  • samodzielny nadzór nad eventami (przygotowywanie, rozliczenie, wykonanie)
  • ustalanie grafiku pracy personelu
  • planowanie i kontrolowanie obsługi cateringów
  • dbanie o zachowanie standardów obowiązujących w firmie
  • zamawianie sprzętu, towaru niezbędnego do obsługi imprez cateringowych
Oferujemy
  • pracę w miłej atmosferze w zgranym zespole
  • możliwość udziału w organizacji prestiżowych wydarzeń
  • lunch pracowniczy
  • możliwość awansu oraz rozwoju zawodowego
  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    2 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Kierownik / Kierowniczka Bufetu - Manager / Managerka Gastronomii

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...