Najnowsze oferty pracy

  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    12 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   6 560 - 6 851 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Orbis S.A.
Sopot
praca stacjonarna
2832 dni temu

SOFITEL GRAND SOPOT

Kierownik Restauracji
OSOBOWOŚĆ I UMIEJĘTNOŚCI


Jeśli
Pasjonujesz się gastronomią
Twoim celem jest zapewnienie gościom jak najwyższego poziomu obsługi
Masz łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
Rozwój członków zespołu daje Ci satysfakcję
Wykazujesz inicjatywę w pracy
Posiadasz silną motywację do samodoskonalenia i rozwoju
Jeśli TY jesteś tą osobą, dołącz do nas, otwierają się przed Tobą LEPSZE PERSPEKTYWY!
 
JAK O CIEBIE ZADBAMY 
  • Zapewnimy Ci umowę o pracę w profesjonalnym zespole w prestiżowym hotelu
  • Umożliwimy zdobywanie wiedzy poprzez udział w szkoleniach i toczących się projektach
  • Damy możliwość rozwoju zawodowego w największej sieci hoteli w Polsce oraz w międzynarodowej sieci AccorHotels
  • Otrzymasz szereg benefitów w tym dostęp do prywatnej opieki medycznej, dofinansowanie karty sportowej i możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego.
NASZE OCZEKIWANIA
  • Posiadasz doświadczenie w kierowaniu codzienną pracą restauracji
  • Masz wykształcenie min. średnie
  • Posiadasz umiejętność analizowania danych i wykorzystujesz je w celu zwiększenia przychodów restauracji
  • Potrafisz zbudować i utrzymać zespół zmotywowanych pełnych energii i pasji pracowników
  • Masz wiedzę na temat najnowszych trendów gastronomicznych
  • Znasz zasady HACCP
  • Komunikujesz się w języku angielskim
TWOJA MISJA


Twoją misją będzie zwiększenie popularności restauracji i utrzymanie wysokiego standardu obsługi zgodnego z wymogami marki. W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, aby restauracja była atrakcyjna dla gości hotelowych jak i gości spoza hotelu. Będziesz wzorem dla swojego zespołu i wspólnie z nim będziesz osiągał jak najlepsze rezultaty.

Ref.nr: RM/0318/SGS
www.hotelovekariery.pl
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    12 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   6 560 - 6 851 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...