Najnowsze oferty pracy

  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gądki, k. Poznania    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Raportowanie wyników do przełożonych. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług....
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Rex Concepts BK Poland S.A.
Bielany Wrocławskie, ul. Czekoladowa 7-9, 11 lokal i232
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę / zlecenie
praca stacjonarna
rekrutacja online
469 dni temu

Rex Concepts BK Poland S.A.

Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie, ul. Czekoladowa 7-9, 11 lokal i232
Do zakresu obowiązków osoby zatrudnionej na w/w stanowisku będą należały m.in.:
  • Dbanie o wizerunek Rex Concepts BK Poland S.A. m.in. poprzez: egzekwowanie przestrzegania standardów obsługi Klienta, dbanie o czystość w restauracji i ogólne zadowolenia Klienta.
  • Optymalizacja kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług.
  • Rekrutacja i szkolenie pracowników.
  • Inicjowanie i wdrażanie działań marketingowych, mających na celu zwiększenie sprzedaży.
  • Dbanie o zachowanie płynności w dostępie niezbędnych do funkcjonowania restauracji produktów i materiałów.
  • Prowadzenie zmiany i weryfikacja Managerów swojego zespołu z zarządzania zmianami.
Wymagania:
  • Znajomość branży QSR - warunek konieczny.
  • 1 rok w zarządzaniu zespołem.
  • Mile widziana praca z rachunkiem zysków i strat.
  • Dobra znajomość pakietu MS Office, w szczególności Excel.
  • Minimum średnie maturalne, mile widziane wykształcenie wyższe.
  • Zdolność analitycznego myślenia.
  • Bardzo dobra organizacja pracy.
  • Ukierunkowanie na osiąganie celów.
  • Umiejętność budowania relacji (Pracownicy, Goście).
  • Samodzielność.
  • Odporność na stres.
  • Komunikatywny język angielski będzie dodatkowym atutem.
Oferujemy:
  • Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.
  • Miesięczny system premiowania.
  • Prywatną opiekę medyczną na preferencyjnych warunkach.
  • Możliwość skorzystania z karnetu sportowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
 

Podobne oferty

  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gądki, k. Poznania    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Raportowanie wyników do przełożonych. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług....
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...