Przesuń w lewo lub prawo,
aby przejść do następnej lub poprzedniej oferty pracy

Konsultant telefoniczny

Call Center Inter Galactica Sp. z o.o.

Zielona Góra

24 godz. temu

Konsultant telefoniczny
Miejsce pracy: Zielona Góra

Konsultant telefoniczny

Praca w twoim zasięgu


Dołącz do sieci CCIG!

  • INDYWIDUALNY GRAFIK
  • PREMIE I PROWIZJE
  • POŁĄCZENIE PRACY Z NAUKĄ
  • MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU I AWANSU

ZDOBĄDŹ PIERWSZE
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE

Obowiązek informacyjny:

Informujemy, że administratorem podanych danych osobowych jest CCIG Group sp. z o. o. z siedzibą we Wrocławiu (50-130) przy ul. Rzeźniczej 32/33. Dane osobowe będą przetwarzane do celów obecnych rekrutacji prowadzonych przez CCIG Group sp. z o.o. i w tym samym celu będą udostępnianie spółkom wchodzącym w skład grupy kapitałowej CCIG Group: Call Center Inter Galactica sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (50-130) przy ul. Rzeźniczej 32/33, Call Center Poland S.A. z siedzibą w Warszawie (02-675) przy ul. Wołoskiej 16, Call Center Dynamic Sales S.A. z siedzibą we Wrocławiu (50-109) przy ul. Kiełbaśniczej 28, Call Center Finance sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (50-109) przy ul. Kiełbaśniczej 28, Montanu IP sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (50-130) przy ul. Rzeźniczej 32/33

Obecne rekrutacje - zgoda

Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez CCIG GROUP sp. z o. o. z siedzibą we Wrocławiu (50-130) przy ul. Rzeźniczej 32/33 danych osobowych podanych przeze mnie w dokumentach aplikacyjnych dla celów obecnych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez CCIG Group sp. z o.o. przez okres 3 lat. Jestem świadomy, że:
  • Odbiorcami Twoich danych mogą być odpowiednie organy państwowe działające na podstawie powszechnie obowiązującego prawa. Twoje dane mogą być również przekazywane podmiotom przetwarzającym dane na zlecenie administratora m.in. dostawcom usług IT – pamiętaj jednak, że takie podmioty przetwarzają dane na podstawie umowy z administratorem i wyłącznie zgodnie z jego poleceniem,
  • Twoje dane mogą być przekazywane do państw trzecich w kontekście infrastruktury informatycznej, z której korzysta administrator. W przypadkach wskazanego przekazania stosowane są odpowiednie i właściwe zabezpieczenia wymagane przez przepisy o ochronie danych osobowych,
  • Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne do udziału w procesie rekrutacji, a podstawą przetwarzania danych jest Twoja zgoda,
  • Przysługuje Ci prawo do dostępu do treści danych, ich poprawiania, usunięcia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, przenoszenia danych oraz wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych, w dowolnym momencie,
  • Przysługuje Ci prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w przypadku naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych,
  • W sprawach związanych z ochroną danych osobowych możesz kontaktować się z inspektorem ochrony danych (IOD): iod@ccig.pl
Przyszłe rekrutacje – zgoda

Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez CCIG GROUP sp. z o. o. z siedzibą we Wrocławiu (50-130) przy ul. Rzeźniczej 32/33 danych osobowych podanych przeze mnie w dokumentach aplikacyjnych dla celów przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez CCIG Group sp. z o.o. przez okres 3 lat liczony od końca roku, w którym przekazano dokumenty rekrutacyjne. Jestem świadomy, że:
  • Odbiorcami Twoich danych mogą być odpowiednie organy państwowe działające na podstawie powszechnie obowiązującego prawa. Twoje dane mogą być również przekazywane podmiotom przetwarzającym dane na zlecenie administratora m.in. dostawcom usług IT – pamiętaj jednak, że takie podmioty przetwarzają dane na podstawie umowy z administratorem i wyłącznie zgodnie z jego poleceniem,
  • Twoje dane mogą być przekazywane do państw trzecich w kontekście infrastruktury informatycznej, z której korzysta administrator. W przypadkach wskazanego przekazania stosowane są odpowiednie i właściwe zabezpieczenia wymagane przez przepisy o ochronie danych osobowych,
  • Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne do udziału w procesie rekrutacji, a podstawą przetwarzania danych jest Twoja zgoda,
  • Przysługuje Ci prawo do dostępu do treści danych, ich poprawiania, usunięcia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, przenoszenia danych oraz wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych, w dowolnym momencie,
  • Przysługuje Ci prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w przypadku naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych,
  • W sprawach związanych z ochroną danych osobowych możesz kontaktować się z inspektorem ochrony danych (IOD): iod@ccig.pl

Poznaj

Call Center Inter Galactica Sp. z o.o.

Call Center Inter Galactica to firma świadcząca usługi związane z obsługą infolinii, badaniami rynkowymi, marketingowymi oraz telesprzedażą. Od 2002 roku nasze Call Center współpracuje z renomowanymi kontrahentami z Polski oraz Niemiec. Pracujemy z ambitną kadrą stwarzając możliwość rozwoju w strukturach firmy. Dbamy o jakość naszych usług i realizujemy zamierzone cele w zakresie telefonicznej obsługi klienta.

Poznaj stanowisko: Konsultant Telefoniczny

Konsultant telefoniczny to osoba, która za pomocą telefonu, skypa udziela porad dla klientów biznesowych lub indywidualnych w wybranej dziedzinie, np.: księgowości, usług it, prawie, finansach, reklamie, a także buduje i utrzymuje pozytywne relacje z klientami. Pracownik ten powinien mieć wykształcenie min. średnie oraz umiejętności w obsłudze komputera w stopniu ...
Konsultant Telefoniczny Praca Konsultant Telefoniczny

Aplikujesz na ogłoszenie

Podobne oferty

Szukaj pracy według:

Dolnośląskie:
Wrocław (840)
Wałbrzych (61)
Legnica (128)
Kujawsko-pomorskie:
Bydgoszcz (200)
Toruń (113)
Lubelskie:
Lublin (241)
Chełm (38)
Lubuskie:
Łódzkie:
Małopolskie:
Kraków (1008)
Tarnów (67)
Nowy Sącz (46)
Mazowieckie:
Warszawa (2227)
Radom (182)
Płock (55)
Opolskie:
Opole (189)
Nysa (69)
Podkarpackie:
Rzeszów (153)
Przemyśl (36)
Podlaskie:
Białystok (136)
Suwałki (41)
Łomża (32)
Pomorskie:
Gdańsk (485)
Gdynia (197)
Słupsk (68)
Śląskie:
Katowice (535)
Częstochowa (166)
Świętokrzyskie:
Warmińsko-mazurskie:
Olsztyn (159)
Elbląg (68)
Ełk (46)
Wielkopolskie:
Poznań (649)
Kalisz (82)
Konin (71)
Zachodniopomorskie:
Szczecin (359)
Koszalin (76)
Kołobrzeg (47)
Auchan (93)
Tesco (119)
Inditex (39)
OBI (9)
PKP (9)
STRABAG (7)
ABB (110)
Accenture (269)
Carrefour (165)
PKO BP (344)
KPMG (39)
Orange (34)
IKEA (42)
Budimex (19)

Rekrutują z Praca.pl