Koordynator ds. Systemów Jakości

Dijo Baking sp. Z o.o.

Wrocław (Zabrodzie)

85 dni temu

Zakład produkcyjny Dijo, prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli,  laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:

Koordynator ds. Systemów Jakości
Miejsce pracy: Wrocław (Zabrodzie)
Zakres obowiązków:
  • Współpraca z działami wewnętrznym i zewnętrznymi (operacyjny, sprzedaż, obsługa klienta)
  • Angażowanie pracowników do wdrażania kultury jakości poprzez implementację zasad i wymogów systemu  HACCP, IFS, BRC, AIB
  • Utrzymywanie dobrych relacji z kluczowymi klientami, dbanie o pozytywny wizerunek firmy w kontaktach z klientem
  • Planowanie, uczestnictwo oraz nadzór nad audytami wewnętrznymi
  • Koordynacja i weryfikacja działań poaudytowych, w tym działań korekcyjnych i doskonalących
  • Monitorowanie kluczowych wskaźników jakościowych
  • Identyfikowanie możliwości ciągłego doskonalenia na podstawie wskaźników reklamacji i zwiększenia spójności procesów, aby dostosować je do wzrostu zadowolenia klientów
  • Raportowanie na potrzeby wewnętrzne oraz klientów
  • Aktualizacja dokumentacji oraz współpraca z jednostkami certyfikującymi
Oczekiwania:
  • Preferowane minimum 5-cio letnie doświadczenie we wdrażaniu, utrzymywaniu systemów jakości w przemyśle spożywczym
  • Znajomość zagadnień związanych z jakością i bezpieczeństwem żywności, wskazane doświadczenie w zakresie obsługi reklamacji konsumenckich
  • Znajomość wymagań systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności ISO, BRC, IFS, AIB
  • Znajomość wymagań systemu HACCP
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum dobrym (znajomość innego języka obcego będzie dużym atutem)
  • Umiejętność organizacji pracy, odpowiedzialność, uczciwość w realizacji zadań
  • Umiejętność analizy i prezentacji zadań
  • Praktyczna znajomość narzędzi do rozwiązywania problemów jakościowych
  • Uprawnienia audytora systemów jakości bezpieczeństwa żywności
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Stałe comiesięczne wynagrodzenie + premie kwartalne
  • Dodatkowe premie za polecenie pracowników
  • Prywatna opieka medyczna w LuxMed
  • Dofinansowanie do karty MultiSport
  • Ubezpieczenie grupowe Open Life,
  • Niezbędne narzędzia pracy
  • Możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
  • Profesjonalny system szkoleń on boardingowych
  • Pracę od zaraz w dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwie produkcji spożywczej
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Poznaj

Dijo Baking Sp. z o.o.

FIRMA DIJO

to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek.

Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.

Nasz zespół tworzy ponad 240 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania.

Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych(m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 45 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.