Najnowsze oferty pracy

  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    18 godz.
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
Zobacz więcej ofert pracy

Koordynator ds. Systemów Jakości

Dijo Baking sp. Z o.o.
Wrocław, Wrocław (Zabrodzie)
praca stacjonarna
1251 dni temu

Zespół Dijo tworzą świetnie wykwalifikowani fachowcy, którzy na co dzień dbają o najwyższą jakość naszych produktów na każdym etapie ich przygotowania. Jesteśmy zakładem produkującym tortille, słone i słodkie przekąski, które z sukcesem eksportujemy do ponad kilkunastu krajów. W związku z rozbudową kolejnych, nowoczesnych linii produkcyjnych poszukujemy do naszego zespołu kandydatów na stanowisko:

Koordynator ds. Systemów Jakości
Miejsce pracy: Wrocław (Zabrodzie)
Nasze wyzwania dla Ciebie:
  • angażowanie pracowników do wdrażania kultury jakości poprzez implementowanie zasad i wymogów systemu HACCP, IFS,BRC, AIB
  • aktualizacja dokumentacji SZJ
  • wdrażanie i nadzór nad wymogami systemów zapewnienia jakości IFS i BRC
  • współpraca wewnątrz działu oraz z wydziałem operacyjnym, sprzedażowym i obsługi klienta
  • utrzymywanie dobrych relacji z kluczowymi klientami, dbanie o pozytywny wizerunek firmy
  • planowanie, uczestnictwo oraz nadzór nad audytami wewnętrznymi i zewnętrznymi
  • koordynowanie i weryfikacja działań poauditowych, w tym działań korekcyjnych i doskonalących
  • monitorowanie kluczowych wskaźników jakościowych
  • identyfikowanie możliwości ciągłego doskonalenia na podstawie wskaźników reklamacji i zwiększenia spójności procesów, aby dostosować je do wzrostu zadowolenia klientów
  • sporządzanie zestawień i raportów na potrzeby klienta oraz przełożonych
  • współpraca z jednostkami certyfikującymi
  • nadzór nad bazą niezgodności (reklamacje wewnętrzne, zewnętrzne, zagrożenia jakości i bezpieczeństwa produktów)
  • ocena i nadzór nad zapewnieniem odpowiednich warunków higienicznych zgodnie z obowiązującymi instrukcjami wewnętrznymi i wymogami prawnymi
  • przeprowadzanie audytów zewnętrznych u dostawców oraz audytów wewnętrznych zgodnie z planem audytów
  • szkolenie pracowników w zakresie funkcjonowania procedur i systemów jakości
  • prowadzenie obowiązujących zapisów jakościowych oraz nadzór nad zapisami powstającymi na linii produkcyjnej i ich archiwizacja
  • znajomość i przestrzeganie przepisów GMP/GHP, BHP i ppoż.

 

Dołącz do nas, jeżeli:
  • posiadasz wykształcenie kierunkowe z obszaru technologii żywności, biotechnologii żywności lub pokrewne
  • masz min. 5-letnie doświadczenie we wdrażaniu oraz utrzymywaniu systemów jakości w przemyśle spożywczym
  • znasz zagadnienia związane z jakością i bezpieczeństwem żywności
  • dużym atutem będzie dla nas również Twoje doświadczenie w zakresie obsługi reklamacji konsumenckich
  • dysponujesz wiedzą dotyczącą wymagań systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności / ISO, BRC, IFS, AIB oraz znajomością wymagań systemu HACCP
  • potrafisz swobodnie komunikować się w języku angielskim
  • posiadasz uprawnienia audytora systemów jakości bezpieczeństwa żywności
  • Twoja mocną stroną jest odpowiedzialność, terminowość i rzetelność
  • masz rozwinięte umiejętności analizy i prezentacji danych
  • dobrze odnajdujesz się w pracy zespołowej i lubisz prowadzić szkolenia
Dołącz do nas, jeżeli:
  • posiadasz wykształcenie kierunkowe z obszaru technologii żywności, biotechnologii żywności lub pokrewne
  • masz min. 5-letnie doświadczenie we wdrażaniu oraz utrzymywaniu systemów jakości w przemyśle spożywczym
  • znasz zagadnienia związane z jakością i bezpieczeństwem żywności
  • dużym atutem będzie dla nas również Twoje doświadczenie w zakresie obsługi reklamacji konsumenckich
  • dysponujesz wiedzą dotyczącą wymagań systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności / ISO, BRC, IFS, AIB oraz znajomością wymagań systemu HACCP
  • potrafisz swobodnie komunikować się w języku angielskim
  • posiadasz uprawnienia audytora systemów jakości bezpieczeństwa żywności
  • Twoja mocną stroną jest odpowiedzialność, terminowość i rzetelność
  • masz rozwinięte umiejętności analizy i prezentacji danych
  • dobrze odnajdujesz się w pracy zespołowej i lubisz prowadzić szkolenia
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Dijo Baking Sp. z o.o.

FIRMA DIJO
to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek.

Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.

Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania.

Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.

Podobne oferty

  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    18 godz.
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...