Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz

    Astral Limited sp. z o. o.   mazowieckie     za 2 dni wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim.
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    19 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    19 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Pomoc Kuchenna

    ISS Facility Services Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie
    21 godz.
    Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
  • Pracownik Restauracji

    FUTURO GASTRO SEBASTIAN PAJĄK   Warszawa, CH Sadyba    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   4 500 - 6 000 zł brutto/mies.  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
  • Pomoc Kuchenna

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie
    5 dni
    Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
  • Pomoc kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
  • Pomoc kuchenna - wydawanie posiłków

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa, Żoliborz    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat   37,00 zł brutto/godz.
    8 dni
    Wydawanie posiłków pacjentom do łóżek oraz zbieranie zastawy; Mycie naczyń, sprzątanie kuchni, lodówki; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca w dni robocze oraz w niedziele i święta jeśli wypadną w grafiku;
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Zobacz więcej ofert pracy

Kucharz / Kucharka

DELIZIE ITALIANE sp. z o.o.
Warszawa, Ursus, Herbu Oksza 24,
4 000 - 6 800 zł brutto/mies.
pracownik fizyczny
pełny etat
umowa o pracę / zlecenie
praca stacjonarna
760 dni temu
Delizie Italiane Sp. z o.o. to prężnie rozwijająca się firma, działająca od 2017 roku. Naszym celem jest promowanie na rynku polskim prawdziwej, włoskiej kuchni, opartej na oryginalnych produktach i recepturach z Włoch. Obecnie w Warszawie Ursus otwieramy restaurację włoską i poszukujemy podobnych do nas pasjonatów tej kuchni, którzy dołączą do naszego zespołu.
Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: Warszawa, Ursus, Herbu Oksza 24,
Twój zakres obowiązków
  • Przygotowywanie autentycznych włoskich dań zgodnie z tradycyjnymi recepturami, które przekaże doświadczony szef kuchni.
  • Zarządzanie stanem magazynowym i kontrola jakości składników.
  • Dbanie o estetyczny wygląd dań i ich smak.
  • Współpraca z zespołem kuchennym w zachowaniu wysokich standardów.
  • Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni.
Nasze wymagania
  • Znajomość kuchni włoskiej jest warunkiem koniecznym.
  • Co najmniej 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku.
  • Kreatywność i pasja do kulinariów.
  • Umiejętność pracy w zespole.
  • Umiejętność pracy w dynamicznym środowisku.
  • Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne.
To oferujemy
  • Praca na oryginalnych włoskich produktach.
  • Know - how Szefa kuchni specjalizującego się we włoskich daniach.
  • Otwartość na Twoje pomysły.
  • Możliwość rozwoju.
  • Miła atmosfera pracy.
  • Szkolenia.
  • Umowa o pracę, umowa zlecenia.
  • Praca zmianowa w systemie 2 + 2.
  • Elastyczny czas pracy.
  • Zniżki na firmowe produkty i usługi.
  • Nauka języków obcych.
Benefity
  • Dofinansowanie nauki języków
  • Dofinansowanie szkoleń i kursów
  • Elastyczny czas pracy
  • Zniżki na firmowe produkty i usługi
  • Kawa / herbata
  • Dofinansowanie dojazdów do pracy
  • Możliwość uzyskania uprawnień
 

Poznaj

DELIZIE ITALIANE sp. z o.o.

Delizie Italiane Sp. z o.o. to prężnie rozwijająca się firma, działająca od 2017 roku. Naszym celem jest promowanie na rynku polskim prawdziwej, włoskiej kuchni, opartej na oryginalnych produktach i recepturach z Włoch. Obecnie w Warszawie Ursus otwieramy restaurację włoską i poszukujemy podobnych do nas pasjonatów tej kuchni, którzy dołączą do naszego zespołu.

Podobne oferty

  • Kucharz

    Astral Limited sp. z o. o.   mazowieckie     za 2 dni wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim.
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    19 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    19 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Pomoc Kuchenna

    ISS Facility Services Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie
    21 godz.
    Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
  • Pracownik Restauracji

    FUTURO GASTRO SEBASTIAN PAJĄK   Warszawa, CH Sadyba    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   4 500 - 6 000 zł brutto/mies.  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
  • Pomoc Kuchenna

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie
    5 dni
    Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
  • Pomoc kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
  • Pomoc kuchenna - wydawanie posiłków

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa, Żoliborz    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat   37,00 zł brutto/godz.
    8 dni
    Wydawanie posiłków pacjentom do łóżek oraz zbieranie zastawy; Mycie naczyń, sprzątanie kuchni, lodówki; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca w dni robocze oraz w niedziele i święta jeśli wypadną w grafiku;
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.