Kucharz

"MIKO" Piotr Sołtysiak
Łańcut
praca stacjonarna
3 godz. temu
"MIKO" Piotr Sołtysiak
Kucharz
Miejsce pracy: Łańcut
Numer: StPr/25/0728
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie posiłków
WARUNKI PRACY:
Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Umiejętność przygotowywania posiłków (kuchnia polska). Doświadczenie zawodowe mile widziane. Praca w godzinach od 10.00 do 22.00

Miejsce pracy:

Łańcut


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 806 PLN


Opis wynagrodzenia:

do uzgodnienia

KONTAKT:
Sposób aplikowania:

bezpośrednio do pracodawcy


Adres:

37-100 Wola Dalsza 185, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie


Dane kontaktowe:

Piotr Sołtysiak
603 416 162


Sposób kontaktu:

bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon


Wymagane dokumenty:

CV

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie

Aplikuj teraz
 

Podobne oferty

  • Kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   7 000 - 10 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw (posiłki w formie bufetu) przygotowywanie składników do potraw; proponowanie i wprowadzanie nowych dań;
  • Kucharz hotelowy / Kucharka hotelowa

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   podkarpackie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
  • Kucharz / Kucharka

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   podkarpackie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
  • Kucharz (m/k/x)

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   podkarpackie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
  • Pomoc Kuchenna

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   5 500 - 8 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: pomoc w przygotowywaniu posiłków; przestrzeganie systemu HACCP; dbanie o czystość i higienę pracy; zmywanie naczyń;
  • Kucharz / Kucharka

    Klient portalu Praca.pl   Komańcza, Bieszczady   
    pracownik fizyczny  aplikuj bez CV
    3 dni
    przygotowywanie posiłków dla grup; dbałość o jakość i smak potraw; dbałość o porządek; dobra organizacja pracy;
  • Kucharz / Kucharka

    Klient portalu Praca.pl   podkarpackie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   7 000 - 10 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    4 dni
    Przygotowywanie dań serwowanych w formie bufetu; Obróbka i przygotowanie składników; Proponowanie nowych potraw;
  • Pomoc w przygotowaniu posiłków w restauracji

    Klient portalu Praca.pl   podkarpackie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   5 500 - 8 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    4 dni
    pomoc w przygotowaniu posiłków, przestrzeganie HACCP, utrzymanie czystości i higieny w miejscu pracy, zmywanie naczyń.
  • Kucharz

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Tarnowskie Góry    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisów przygotowanych przez dietetyka, kontrola jakości posiłków.
  • Kucharka / Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny
    11 godz.
    Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożywczymi. Dbałość o estetykę i wysoką jakość serwowanych...