HDS Polska Sp. z o.o. należąca do międzynarodowego koncernu
Lagardere Services poszukuje osób na stanowisko:
Manager ds. jakości i bezpieczeństwa żywności
Miejsce pracy: Warszawa
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie raportowała bezpośrednio
do Dyrektora Sieci Sprzedaży Convenience i Bistro
Wymagania:
- Praktyczna wiedza w zakresie przygotowania i wdrażania systemów zarządzania jakością w sieci gastronomicznej lub sieciach sprzedaży detalicznej FMCG
- Nadzór nad realizacją i przestrzeganiem standardów w zakresie systemów zarządzania jakością, współpraca z audytorami wewnętrznymi i zewnętrznymi
- Gruntowna wiedza poparta praktyką w zakresie wdrażania HACCP w sieci restauracji lub sieciach sprzedaży detalicznej FMCG
- Znajomość obowiązujących przepisów w zakresie oznakowania produktów spożywczych i umiejętność praktycznego ich zastosowania
- Praktyczne umiejętności współpracy z działami operacyjnymi w celu realizacji standardów systemów zarządzania jakością i HACCP, nadzór i wsparcie
- Doświadczenie w kontaktach z dostawcami oraz firmami logistycznymi w zakresie realizacji standardów zarzadzania jakością i HACCP w łańcuchu dostaw.
Oferujemy:
- Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku sieci gastronomii i sieci sprzedaży detalicznej
- Uczestnictwo we współtworzeniu nowego działu w organizacji
- Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i poziomu realizacji zadań (podstawa oraz premia)
- Możliwość awansu – kierowanie nowo powstałym działem
- Dodatkowe elementy wynagrodzenia: ubezpieczenia, świadczenia medyczne