Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Wrocław, i okolice    praca mobilna   dziś wygasa
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren Dolnego Śląska, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik - Manager Działu Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Obowiązki: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...
  • Kierownik Marketu Dział Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Opis stanowiska Zarządzanie sprzedażą i operacjami działu piekarni/cukierni. Kreowanie i realizacja akcji handlowych. Nadzór nad produkcją i zamówieniami. Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów. Kierowanie zespołem i realizowanie celów sprzedażowych.
Zobacz więcej ofert pracy

Manager ds. konferencji i bankietów

Hotel Topacz Sp. z o.o.
Wrocław
praca stacjonarna
2460 dni temu

Hotel Topacz & Art. SPA usytuowany na terenie o powierzchni 50 ha, na którym znajduje się także ogród i staw. Obiekt oferuje 81 pokoi z telewizorem LCD z dostępem do kanałów telewizji satelitarnej. Dodatkowo znajduje się centrum konferencyjne oferujące 5 sal konferencyjnych i bankietowych o powierzchni od 130m² do 650m² oraz możliwość zewnętrznych imprez dla ok 5.000 uczestników. Dwie różnorodne restauracje serwują tradycyjne dania kuchni polskiej i europejskiej. Na miejscu znajdują się 4 korty tenisowy, Driving-Range do Golfa i własne muzeum motoryzacji. Obiekt znajduje się 1,7km od granic Wrocławia, a dojazd samochodem do centrum miasta zajmuje 20 minut.

Manager ds. konferencji i bankietów
Miejsce pracy: Wrocław
Opis stanowiska:
  • umiejętność koordynacji i pracy nad wieloma projektami jednocześnie,
  • organizacja konferencji, bankietów, imprez plenerowych, wesel i pozostałych przyjęć okolicznościowych,
  • koordynacja imprez organizowanych w hotelu,
  • dbanie o dobry wizerunek hotelu,
  • umiejętność pracy pod presją czasu,
  • operatywność i pomysłowość,
  • wysoka kultura osobista,
  • zorientowanie na najwyższą jakość wykonywanej pracy przy optymalizacji kosztów,
  • wsparcie w procesie planowania i prowadzenia efektywnej sprzedaży usług hotelowych i konferencyjnych.
Oczekujemy:
  • doświadczenia na podobnym stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej
  • znajomości rynku gastronomicznego, standardów oraz trendów
  • bardzo dobrej organizacji pracy
  • znajomości języka angielskiego
  • pasji i zaangażowania, pozytywnej energii oraz dążenia do najwyższych standardów obsługi Gości,
  • dobrej znajomości zagadnień gastronomicznych, w tym: systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
  • umiejętności budowania zespołu pracowników
  • tworzenia i zarządzania działaniami marketingowymi związanymi z gastronomią
Oferujemy:
  • atrakcyjne wynagrodzenie,
  • premie uzależnione od osiągniętych wyników,
  • ciekawą pracę w profesjonalnym, młodym zespole,
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • atrakcyjne narzędzia pracy,
  • pakiet sportowo-rekreacyjny,
  • prywatna opieka medyczna,
  • posiłki pracownicze,
  • stabilne zatrudnienie,
  • imprezy pracownicze, wyjścia integracyjne,
  • dofinansowanie do transportu.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Wrocław, i okolice    praca mobilna   dziś wygasa
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren Dolnego Śląska, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik - Manager Działu Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Obowiązki: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...
  • Kierownik Marketu Dział Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Opis stanowiska Zarządzanie sprzedażą i operacjami działu piekarni/cukierni. Kreowanie i realizacja akcji handlowych. Nadzór nad produkcją i zamówieniami. Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów. Kierowanie zespołem i realizowanie celów sprzedażowych.