Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 godz.
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    17 godz.
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Gastronomii

Pronar Sp. z o.o.
Siemiatycze
kierownik/koordynator / menedżer
praca stacjonarna
1017 dni temu

Zajmujemy się produkcją i sprzedażą maszyn oraz urządzeń dla rolnictwa, usług komunalnych, transportowych i recyklingu. Jesteśmy liczącym się na świecie producentem elementów pneumatyki i hydrauliki siłowej, osi do przyczep, a także profili stalowych i elementów z tworzyw sztucznych.

Główna siedziba znajduje się w Narwi, ok. 40 km na południowy wschód od Białegostoku. Pro” oznacza produkcję, „Nar” to skrót od Narwi – stąd pochodzi nazwa firmy. Nasza firma to blisko 2 500 zatrudnionych pracowników, 8 nowoczesnych fabryk, w których na powierzchni 80 boisk piłkarskich powstaje codziennie 4 tysiące części z blisko 600 ton stali. Nieustannie inwestujemy w swój rozwój technologiczny, aby być nie tylko wiodącym producentem sprzętów rolniczych, ale również prekursorem wyznaczającym kierunek rozwoju naszej branży.

W związku z rozwojem Fabryki Maszyn Komunalnych w Siemiatyczach oraz uruchomieniem Centrum Wystawowego poszukujemy kandydatów / kandydatek do pracy.

Manager Gastronomii
Miejsce pracy: Siemiatycze

ZADANIA:

  • Kierowanie pracą stołówki przyzakładowej
  • Nadzór nad przygotowaniem i realizacją bankietów firmowych
  • Ustalanie harmonogramu pracy podwładnych
  • Koordynacja pracy kucharzy i kelnerów
  • Kontrolowanie stanu zaopatrzenia kuchni i sporządzanie zamówień towaru
  • Układanie menu – zarówno do codziennej pracy stołówki, jak i na eventy firmowe
  • Kontrola nad zapewnieniem jakości i estetyki podawanych potraw
  • Dbałość o zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klientów
  • Wsparcie w przygotowywaniu posiłków i obsłudze gości

WYMAGANIA:

  • Doświadczenie w pracy w gastronomii oraz w zarządzaniu zespołem
  • Komunikatywna znajomość jęz. angielskiego
  • Umiejętność obsługi klienta biznesowego
  • Samodzielność i umiejętność organizacji pracy
  • Dyspozycyjność

OFERUJEMY:

  • Stabilne i bezpieczne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas i regularne podwyżki
  • Możliwość podnoszenia kwalifikacji (kursy i szkolenia finansowane przez firmę)
  • Wyżywienie w stołówce przyzakładowej
  • Pracowniczą zniżkę na ofertę firmowej szkoły lotniczej (kurs pilota, przeloty szybowcem)
  • Atrakcyjną ofertę grupowego ubezpieczenia na życie, PPK i pożyczki zakładowej
Przesyłając aplikację wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci numeru telefonu, adresu e-mail, zamieszczonego w CV zdjęcia (wizerunku) oraz innych danych na potrzeby prowadzonego procesu rekrutacji u Pracodawcy Pronar Sp. z o.o. w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, co będzie miało wpływ na bardziej efektywne jego przeprowadzenie, w tym ułatwienie komunikacji z pracodawcą.

Klauzula informacyjna

Oświadczam, że zostałem poinformowany, iż:
1) administratorem moich danych osobowych jest Pronar Sp. z o.o. z Siedzibą w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, nr KRS 0000139188, a podanie przeze mnie danych jest dobrowolne.
2) sposoby kontaktu z inspektorem ochrony danych w firmie Pronar Sp. z o.o. z siedzibą w Narwi, adres korespondencyjny: Pronar Sp. z o.o. w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, adres e-mail: iod@pronar.pl
3) moje dane osobowe będą przetwarzane przez Pronar Sp. z o.o. w Narwi w związku z realizacją procesu rekrutacji na podstawie przepisów Kodeksu Pracy ( art. 6 ust 1 lit c RODO) w przypadku danych ,których podanie jest wymagane przepisami w/w kodeksu, oraz dobrowolnie wyrażonej zgody (art. 6 ust1 lit a RODO) w przypadku podania pozostałych danych
4) moje dane zostaną usunięte miesiąc po zakończeniu procesu rekrutacyjnego jeśli moja kandydatura nie zostanie wybrana i nie wyrażę zgody na dalsze przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.
5) w przypadku wyrażenia dobrowolnej. zgody na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV dla celów przyszłych rekrutacji przez okres 1 roku, po tym terminie CV zostanie automatycznie usunięte z bazy danych, chyba, że potwierdzę po tym czasie aktualność zawartych w nim danych i wyrażę zgodę na jego dalsze przechowywanie na potrzeby przyszłych rekrutacji.
6) posiadam prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
7) przysługuje mi prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli moim zdaniem przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy unijnego rozporządzanie RODO.
8) moje dane osobowe nie będą przekazywane żadnym obcym odbiorcom danych.
9) moje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.
10) podanie danych jest warunkiem umownym i jest dobrowolne.
11) Pronar Sp. z o.o w Narwi może przetwarzać moje dane osobowe także w celu ustalenia dochodzenia lub ochrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez Spółkę rekrutacji Dane osobowe będą przetwarzane w oparciu o prawnie uzasadniony interes Spółki polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi (art. 6 ust 1 lit f RODO).
12) jestem świadomy, iż przetwarzanie powyższych danych osobowych jest niezbędne i koniecznie do prawidłowego i efektywnego przeprowadzania procesu rekrutacji oraz akceptuję te cele.
13) wyrażenie niniejszej zgody nie zwalnia pracodawcy od obowiązków wynikających z powszechnie obowiązujących przepisów prawa co do zabezpieczenia przetwarzanych danych oraz ich legalnego przetwarzania.
14) pracodawca nie może na podstawie niniejszej zgody przetwarzać powyższych danych w sposób naruszający moje dobre imię lub dobra osobiste, a także w zakresie i celu innym niż wskazane powyżej.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 godz.
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    17 godz.
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...