Manager Klubu

Whiskey in the Jar

Poznań - Stary Browar

8 dni temu

NOWY KLUB MUZYCZNY W STARYM BROWARZE OTWIERA REKRUTACJĘ NA STANOWISKO:

Manager Klubu
 
Obowiązki:
  • organizacja pracy klubu: baru, promotorów, pomocy barmańskiej oraz zaplecza kelnerskiego
  • organizowanie szkoleń
  • koordynowanie eventów specjalnych
  • motywowanie pracowników
  • dbanie o odpowiednią jakość pracy pracowników (barmanów, kelnerek, selekcji)
  • nadzorowanie czystości i porządku
  • współtworzenie oferty barowej
  • realny wpływ na wydarzenia w klubie
  • sprzedaż i promowanie dodatkowych eventów (firmowych, okolicznościowych etc.)
  • aktywna praca z Gośćmi podczas imprez
  • otwieranie i zamykanie lokalu
  • dbanie o gospodarkę magazynową i koszty
Wymagania:
  • pozytywne usposobienie
  • mnóstwo energii
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem powyżej 30 osób
  • umiejętność pracy w zespole i zdolności w zarządzaniu
  • język angielski w stopniu b. dobrym
  • doświadczenie w pracy w klubie muzycznym na stanowisku kierowniczym przynajmniej 2 lata
  • uczciwość i rzetelność
  • płynne poruszanie się w środowisku muzycznym i djskim
  • znajomość branży i aktualnych trendów

W skrócie, szukamy pozytywnej, energicznej i zawziętej osoby do prowadzenia jednego z najlepszych klubów muzycznych w Poznaniu. Kogoś kto swoją pasją i podejściem będzie tworzył wspaniałą atmosferę klubu oraz zarażał pozytywną energią całą naszą załogę!

 

Oferujemy:
  • ekscytującą pracę w zgranym zespole, w niemal rodzinnej atmosferze;
  • pracę w prężnie rozwijającej się spółce posiadającej 8 restauracji
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • możliwość rozwoju osobistego na stanowisku zarządczym
  • pracę w prestiżowej lokalizacji
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
Kierownik lokalu gastronomicznego jest osobą, której głównym zadaniem jest maksymalizacja zysków, jakie przynosi lokal, a także nadzorowanie i koordynowanie działań zatrudnionych pracowników. Kierownik ma egzekwować od personelu lokalu wypełnianie zasad i procedur wewnętrznych i zewnętrznych – takich jak przepisy BHP i Sanepidu. Osoba zatrudniona na tym stanowisku rozlicza także podległych ...
Praca Kierownik Lokalu Gastronomicznego