Najnowsze oferty pracy

  • Manager Restauracji

    BROFAKTURA   Siedlce    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    8 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelnerskiej oraz dbałość o właściwe...
  • Manager Restauracji

    BROFAKTURA   Siedlce    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości. Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie. Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami. Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie...
  • Manager Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Siedlce    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Zarządzanie restauracją oraz zespołem. Utrzymywanie najwyższej jakości usług. Organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla personelu. Współpraca z zarządem oraz zespołem kuchni i obsługi. Współpraca w działaniach marketingowych. Zarządzanie finansami lokalu.
  • Manager Kawiarni

    FUNDACJA IDYLLA   Warszawa, Praga-Północ    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat   6 500 - 7 500 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    Opis stanowiska: Sprawne zarządzanie codzienną działalnością kawiarni. Zarządzanie zespołem w taki sposób, aby każdy czuł się mile widziany i doceniany. Układanie grafików, rekrutacja i onboarding. Planowanie, organizowanie i nadzorowanie szkoleń dla pracowników. Tworzenie pozytywnej...
  • Zastępca Kierownika Działu F&B

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Zadania: Wspieranie kierownika w zarządzaniu codzienną pracą restauracji; Dbanie o wysoką jakość obsługi i satysfakcję gości; Koordynacja zespołu pracowników oraz zapewnianie przestrzegania standardów marki; Współodpowiedzialność za sprzedaż usług gastronomicznych i promowanie...
  • Kierownik / Kierowniczka Zmiany Gastronomii

    VHM Hotel Management Sp. z o. o.   Dąbrowa Górnicza    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 godz.
    Twój zakres obowiązków Odpowiedzialność m.in. za zarządzanie operacjami gastronomicznymi podczas swojej zmiany; Nadzór nad zespołem pracowników (kelnerzy, barmani) oraz ich motywowanie do osiągania najlepszych wyników; Organizowanie pracy w restauracji, w tym zapewnienie sprawnej obsługi...
  • Manager gastronomii

    EKOMECH SP. Z O.O. KŁĘBOWIEC   Wałcz    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat   65,00 zł / godz. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Odpowiedzialność za całokształt funkcjonowania gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo; Zarządzanie zespołem: rekrutacja, grafiki, standardy pracy, rozwój personelu; Współpraca z szefem kuchni - ustalanie oferty, wdrażanie nowej karty, szkolenie produktowe; Wdrażanie i nadzór...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Restauracji

BROFAKTURA
Siedlce
menedżer
pełny etat
umowa o pracę / kontrakt B2B
praca stacjonarna
29 dni temu
Manager Restauracji
Miejsce pracy: Siedlce

Firma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwach wschodniej, a także centralnej Polski. Nasza marka stale się rozwija i budujemy również własne stacje benzynowe, punkty gastronomiczne TOP DRIVE, Browar Restauracyjny BROFAKTURA, galerie handlowe, inwestycje deweloperskie itd. Dysponujemy również Zakładem Rozbioru Drobiu oraz ciastkarnią NATALIA I SZYMON.

Aktualnie do naszego Browaru Restauracyjnego BROFAKTURA w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - poszukujemy doświadczonej i operatywnej osoby na stanowisko MANAGER RESTAURACJI

Twoje główne zadania:
  • efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
  • zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości
  • prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelnerskiej oraz dbałość o właściwe wdrożenie nowych pracowników do pracy
  • skuteczna współpraca z pozostałą kadrą zarządzającą i administracyjną Restauracji, Szefem Kuchni oraz pracownikami kuchni i zespołem kelnerskim
  • współorganizowanie działań marketingowych oraz promowanie i reprezentowanie restauracji
  • dbałość o właściwy poziom wyników finansowych restauracji, w tym o właściwy foodcoast obszaru restauracyjnego
Oczekujemy od Ciebie:
  • doświadczenia w zarządzaniu zespołem, najchętniej na podobnym stanowisku
  • mile widziane doświadczenie w zarządzaniu gastronomią i szkoleniu personelu z zakresu obsługi Gości restauracji
  • mile widziana znajomość programów gastro oraz znajomość podstaw prawa pracy
  • bardzo dobra organizacja pracy, duże zaangażowanie w realizację zadań i dyspozycyjność
Oferujemy Ci:
  • formę zatrudnienia - do uzgodnienia indywidualnie z wybranym kandydatem/ką (szczególnie mile widziane B2B)
  • możliwość pracy zmianowej 2/2
  • atrakcyjne warunki pracy i benefity dla Pracowników (np. opieka medyczna, ubezpieczenie na życie)
  • możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia swoich kompetencji
  • pracę w młodym, dynamicznym zespole nastawionym na rozwój
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ - ulubione miejsce na zakupy dla twojej rodziny! Jest rok 1993. Zbigniew Paczóski, młody przedsiębiorca z Sokołowa Podlaskiego, otwiera pierwszy sklep spożywczy TOPAZ na ulicy Kolejowej w tym samym mieście, w którym zaopatruje okolicznych mieszkańców w podstawowe artykuły spożywczo-przemysłowe. I tak właśnie powstała Sieć TOPAZ, która przez kolejne 25 lat istnienia wypracowała wysoki standard placówek handlowych i atrakcyjną ofertę. A co za tym idzie – silną pozycję na regionalnym rynku, której nie zaszkodziła nawet ekspansja zagranicznych sieci handlowych. Kiedy ten sektor na rynku stawał się coraz bardziej zatłoczony, wydawało mi się, że konkurowanie przedsiębiorstwa z polskim kapitałem z firmą zagraniczną było nierealne. Jednak udało się. Każdy kolejny zbudowany i otwarty polski supermarket TOPAZ jest częścią marki, której sklepy odwiedza 1,5 miliona Klientów. Proponujemy ponad 35 tysięcy najwyższej jakości produktów od około 600 producentów i dostawców z całej Polski. Na uwagę zasługuje również fakt, że w programie lojalnościowym Karta Stałego Klienta w sklepie spożywczym TOPAZ – niezależnie od tego, czy znajduje się w Mińsku Mazowieckim, Siedlcach, czy Sokołowie Podlaskim, korzysta już ponad 350 tysięcy osób, z czego przynajmniej raz w tygodniu używa jej blisko 70% wszystkich posiadaczy – podsumowuje Zbigniew Paczóski, właściciel i twórca sukcesu Sieci Sklepów Topaz.Marka Topaz to już nie tylko sklepy spożywcze, ale też stacje paliw, własne zakłady produkcyjne , nowoczesne centrum dystrybucyjne. Nasza firma jest znaczącym pracodawcą w regionie i zatrudnia już ponad 2300 osób.

Podobne oferty

  • Manager Restauracji

    BROFAKTURA   Siedlce    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    8 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelnerskiej oraz dbałość o właściwe...
  • Manager Restauracji

    BROFAKTURA   Siedlce    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości. Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie. Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami. Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie...
  • Manager Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Siedlce    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Zarządzanie restauracją oraz zespołem. Utrzymywanie najwyższej jakości usług. Organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla personelu. Współpraca z zarządem oraz zespołem kuchni i obsługi. Współpraca w działaniach marketingowych. Zarządzanie finansami lokalu.
  • Manager Kawiarni

    FUNDACJA IDYLLA   Warszawa, Praga-Północ    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat   6 500 - 7 500 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    Opis stanowiska: Sprawne zarządzanie codzienną działalnością kawiarni. Zarządzanie zespołem w taki sposób, aby każdy czuł się mile widziany i doceniany. Układanie grafików, rekrutacja i onboarding. Planowanie, organizowanie i nadzorowanie szkoleń dla pracowników. Tworzenie pozytywnej...
  • Zastępca Kierownika Działu F&B

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Zadania: Wspieranie kierownika w zarządzaniu codzienną pracą restauracji; Dbanie o wysoką jakość obsługi i satysfakcję gości; Koordynacja zespołu pracowników oraz zapewnianie przestrzegania standardów marki; Współodpowiedzialność za sprzedaż usług gastronomicznych i promowanie...
  • Kierownik / Kierowniczka Zmiany Gastronomii

    VHM Hotel Management Sp. z o. o.   Dąbrowa Górnicza    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 godz.
    Twój zakres obowiązków Odpowiedzialność m.in. za zarządzanie operacjami gastronomicznymi podczas swojej zmiany; Nadzór nad zespołem pracowników (kelnerzy, barmani) oraz ich motywowanie do osiągania najlepszych wyników; Organizowanie pracy w restauracji, w tym zapewnienie sprawnej obsługi...
  • Manager gastronomii

    EKOMECH SP. Z O.O. KŁĘBOWIEC   Wałcz    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat   65,00 zł / godz. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Odpowiedzialność za całokształt funkcjonowania gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo; Zarządzanie zespołem: rekrutacja, grafiki, standardy pracy, rozwój personelu; Współpraca z szefem kuchni - ustalanie oferty, wdrażanie nowej karty, szkolenie produktowe; Wdrażanie i nadzór...