- Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem.
- Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości.
- Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie.
- Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami.
- Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie restauracji.
- Zarządzanie finansami restauracji.
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, preferowane w gastronomii.
- Umiejętność szkolenia personelu.
- Znajomość programów gastronomicznych i podstaw prawa pracy.
- Dobra organizacja pracy i zaangażowanie.
- Elastyczną formę zatrudnienia (B2B preferowane).
- Pracę zmianową (system 2/2).
- Atrakcyjne warunki pracy i benefity (opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie).
- Możliwości rozwoju zawodowego i szkolenia.
- Pracę w dynamicznym zespole.
Poznaj
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ
Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ - ulubione miejsce na zakupy dla twojej rodziny! Jest rok 1993. Zbigniew Paczóski, młody przedsiębiorca z Sokołowa Podlaskiego, otwiera pierwszy sklep spożywczy TOPAZ na ulicy Kolejowej w tym samym mieście, w którym zaopatruje okolicznych mieszkańców w podstawowe artykuły spożywczo-przemysłowe. I tak właśnie powstała Sieć TOPAZ, która przez kolejne 25 lat istnienia wypracowała wysoki standard placówek handlowych i atrakcyjną ofertę. A co za tym idzie – silną pozycję na regionalnym rynku, której nie zaszkodziła nawet ekspansja zagranicznych sieci handlowych. Kiedy ten sektor na rynku stawał się coraz bardziej zatłoczony, wydawało mi się, że konkurowanie przedsiębiorstwa z polskim kapitałem z firmą zagraniczną było nierealne. Jednak udało się. Każdy kolejny zbudowany i otwarty polski supermarket TOPAZ jest częścią marki, której sklepy odwiedza 1,5 miliona Klientów. Proponujemy ponad 35 tysięcy najwyższej jakości produktów od około 600 producentów i dostawców z całej Polski. Na uwagę zasługuje również fakt, że w programie lojalnościowym Karta Stałego Klienta w sklepie spożywczym TOPAZ – niezależnie od tego, czy znajduje się w Mińsku Mazowieckim, Siedlcach, czy Sokołowie Podlaskim, korzysta już ponad 350 tysięcy osób, z czego przynajmniej raz w tygodniu używa jej blisko 70% wszystkich posiadaczy – podsumowuje Zbigniew Paczóski, właściciel i twórca sukcesu Sieci Sklepów Topaz.Marka Topaz to już nie tylko sklepy spożywcze, ale też stacje paliw, własne zakłady produkcyjne , nowoczesne centrum dystrybucyjne. Nasza firma jest znaczącym pracodawcą w regionie i zatrudnia już ponad 2300 osób.