Manager Zarządzający Restauracją

Whiskey in the Jar

Warszawa

1 dzień temu

Whiskey in the Jar – Warszawa. Dołącz do zgranego zespołu na stanowisko

Manager Zarządzający Restauracją
 
Od Kandydatów / Kandydatek oczekujemy:
  • doświadczenia na podobnym stanowisku (minimum 3 lata)
  • znajomości standardów pracy w branży gastronomicznej
  • biegłej znajomości systemów gastronomicznych
  • umiejętności zarządzania zespołem
  • znajomości języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację z zagranicznymi Gośćmi
  • predyspozycji ukierunkowanej na solidną pracę, wysoką jakość i osiąganie wyników
  • dyspozycyjności – gotowości do zadaniowego czasu pracy
  • znajomość zagadnień kosztowych i praca z parametrami FC i BC
  • gotowości do identyfikacji z marką
Zakres obowiązków:
  • zarządzanie, motywowanie i szkolenie zespołu pracowników
  • odpowiedzialność za profesjonalną obsługę Gości przez podległy zespół, zgodnie ze standardami marki Whiskey In The Jar
  • kształtowanie i utrzymywanie bardzo dobrych relacji z Gośćmi
  • dbanie o dobry wizerunek restauracji
  • bezpośrednia współpraca z Szefem Kuchni
  • kontrola i optymalizacja kosztów
  • realizacja planów budżetowych i sprzedażowych
  • wdrażanie i monitorowanie realizacji procedur, raportowanie
Oferujemy:
  • pracę dla rozpoznawalnej, uznanej, stabilnej i prestiżowej marki
  • stabilizację – pracę w oparciu o stałą umowę
  • atrakcyjne wynagrodzenie zasadnicze i bonusy
  • zadaniowy czas pracy
  • perspektywę rozwoju – możliwość uczenia się od najlepszych, ale także dzielenia się swoją wiedzą i dalszego awansowania
  • pracę w świetnej lokalizacji, z markowym produktem

CV prosimy przesyłać za pomocą przycisku aplikowania.

 

O nas:


Whiskey In The Jar to lokal utrzymany w rockowo-motocyklowo klimacie, przyciąga jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona, ale można również w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do mięsa i amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla!
Whiskey In The Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.

Zobacz na WhiskeyInTheJar.pl i naszym profilu na FB, jak pracujemy i … bawimy się wraz z naszymi Gośćmi w naszych restauracjach w Poznaniu, Wrocławiu i Łodzi

 

https://whiskeyinthejar.pl/poznan/kariera/

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Poznaj

WHISKEY IN THE JAR

Poznaj stanowisko: Kierownik ds. Gastronomii 
Kierownik do spraw gastronomii, jak sugeruje sama nazwa stanowiska, jest osobą odpowiedzialną za nadzorowanie i koordynowanie prac podległego personelu, zajmującego się gastronomiczną stroną funkcjonowania hotelu, restauracji, etc. Głównym zadaniem kierownika jest zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych posiłków, weryfikowanie prac personelu pod kątem wewnętrznych norm jakości i założonego harmonogramu. Zadaniem ...
Praca Kierownik ds. Gastronomii