Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. jeden z wiodących w branży producentów mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz konserw mięsnych, poszukuje pracownika na stanowisko
- prowadzenie prac planowanych i bieżących przy utrzymaniu w ruchu wszystkich urządzeń i instalacji w oddziale
- obsługa urządzeń działu i utrzymanie właściwych parametrów technicznych i technologicznych
- przeprowadzanie czynności konserwacyjnych maszyn , urządzeń i instalacji zgodnie z procedurami i dokumentacją techniczną
- wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane kierunki: chłodnik, elektryk, mechanik, hydraulik lub pokrewne)
- samodzielność w podejmowaniu decyzji
- dobra organizacja pracy i skuteczność w działaniu
- mile widziane aktualne uprawnienia SEP
- brak przeciwwskazań do pracy na wysokości powyżej 3 metrów
- doświadczenie w branży spożywczej będzie dodatkowym atutem
- motywacji do pracy
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- solidne wynagrodzenie, zależne od posiadanych umiejętności
- stabilne warunki zatrudnienia w firmie będącej liderem w swojej branży
- możliwość rozwoju zawodowego i zdobywania nowych doświadczeń
- wyposażenie w niezbędne narzędzia pracy
- wsparcie ze strony doświadczonych pracowników i przełożonych
- szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne, możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych
- przyjazną atmosferę pracy
- ok. 850 m do stacji PKP, możliwość dojazdów spoza Łukowa
- możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV za pomocą przycisku aplikowania.
Poznaj
Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.
Zakłady Mięsne w Łukowie należą do liderów w branży mięsnej, wyposażone są w nowoczesny sprzęt maszynowy, zatrudniają ponad 2 tys. osób. Wiodącym profilem działalności jest ubój żywca wieprzowego i wołowego, rozbiór wieprzowiny, wołowiny oraz produkcja wysokogatunkowych wędlin i konserw. Zakłady w Łukowie znane są z doskonałej jakości konserw oraz wędlin. W naszym regionie wszyscy znają łukowskie wyroby takie jak: kiełbasa podwawelska, pasztet mazowiecki czy wysokomięsna konserwa luncheon meat. Od zawsze priorytetem dla Zakładów było utrzymanie jakości we wszystkich dziedzinach działalności. Dowodem tego są liczne odznaczenia i certyfikaty, którymi możemy się pochwalić – m.in. wyróżnienie Produkt Najwyższej Jakości czy prestiżowy certyfikat QAFP.